Quatre medalles per al Reus i una per al Valls en el Campionat d’Espanya de patinatge

Cinc esportistes que competeixen en entitats del Camp de Tarragona s’enduen un metall després del Campionat d’Espanya celebrat a Bilbao. El Reus Deportiu suma quatre medalles
Foto de família de l'expedició triomfant del Reus Deportiu | Reus Deportiu

 

Gran èxit de l’esport i dels clubs del Camp de Tarragona després de la disputa del XXVII Campionat d’Espanya de Patinatge Artístic. L’esdeveniment, que s’ha desenvolupat aquest cap en el Poliesportiu La Casilla de Bilbao, ha acabat amb quatre medalles per a esportistes del Reus Deportiu i una per a un membre del Valls. Pel que fa als de l’Alt Camp, Àlex Medina ha guanyat la medalla de bronze en la categoria júnior masculí. Les altres quatre han estat pels del Baix Camp: Pau Garcia amb un nou or en la categoria júnior, un or per Lidia Pujol en júnior femení, una plata per Nadia Iglesias en el sènior femení i un bronze per Sergio Canales en sènior masculí.

 

NOVETAT: Sigues el primer en conèixer les notícies i els successos de Reus gratis al mòbil. Fes clic aquí!

 

El Reus Deportiu, clar triomfador

Al Carrer Antoni Gaudí de Reus estan ben satisfets. El club presidit per Mònica Balsells va veure divendres com Lidia Pujol guanyava la medalla d’or en la categoria júnior femenina. La representant reusenca, que amb aquest metall s’ha assegurat la presència en els World Roller Games del 4 al 14 de juliol, va imposar-se en la primera jornada en el programa curt amb una puntuació de 37,47 i va repetir triomf amb una exhibició en el programa llarg amb 92,89 punts. Prèviament, guanyadora de l’or en categoria cadet i juvenil, repeteix èxit en junior per confirmar-se com a una gran promesa dels ganxets. La també roig-i-negra Abril Ferrer, que competia en la mateixa categoria que Pujol, ha acabat en la catorzena posició amb 56,89 punts.

 

Lidia Pujol durant un instant de la seva actuació | Luis Velasco

 

L’èxit femení a can Reus ha tingut continuïtat amb Nadia Iglesias després de la medalla de plata sumada en el sènior femení. L’esportista dels reusencs va finalitzar tercera en el programa curt però va ser segona en el llarg amb una puntuació de 122,70, aconseguint així el metall platejat per darrere de Carla Escrich i per davant de Núria Gas. Laura Ballestero, companya de categoria, va finalitzar en la 16a posició. Pel que fa als dos metalls restants, el bronze va ser per Sergio Canales en la categoria sènior després d’acumular 65,86 punts en el programa curt i 188,35 en el llarg, quedant per darrera de potències com Pere Marsinyach i Llorenç Álvarez. Qui novament va repetir medalla d’or és el júnior Pau Garcia, qui s’ha proclamat campió d’Espanya després d’imposar-se amb molta comoditat al segon classificat, un Iván Pérez que ha quedat a 20 punts de Garcia (187,36).

 

Precisament en aquesta categoria cal destacar la medalla de bronze d’Àlex Medina, esportista del Valls. El representant dels de l’Alt Camp va finalitzar en la tercera plaça amb 46,37 punts en el programa curt i 122,80 en el programa llarg.

 

Pau Garcia es va endur un nou or | Luis Velasco