El Pavelló del Club d’Esports Vendrell, seu de la Copa de la Princesa 2020

El CE Vendrell serà l’amfitrió del primer torneig del KO en el calendari de la temporada. Serà una final a quatre entre els quatre millors equips de l’OK Lliga Plata
El Pavelló del Club d'Esports Vendrell acollirà la pròxima edició de la Copa de la Princesa | Joan Alfons López

El reformat Pavelló del Club d’Esports Vendrell serà la seu de la pròxima edició de la Copa de la Princesa, torneig del KO entre els millors equips de la categoria de plata de l’hoquei sobre patins espanyol. Així s’ha anunciat des de la Real Federación Española de Patinaje després de la decisió presa pel Comité Nacional de Hockey Patines (CNHP). El Vendrell ha estat la ciutat escollida i les instal·lacions del Club d’Esports Vendrell acolliran el pròxim 15 i 16 de febrer una competició que enfrontarà els dos primers classificats dels dos grups de l’OK Lliga Plata per trobar el guanyador del símil de la Copa del Rei però entre equips de la segona màxima categoria.

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

Quatre equips i sorteig pur

L’esdeveniment comptarà amb la presència dels dos primers classificats dels dos grups de l’OK Lliga Plata. Per tant, els integrants de la competició seran el Mataró, l’Arenys de Munt, el SHUM Maçanet i el mateix CE Vendrell. El Mataró és el líder del grup nord amb 24 punts després de vuit victòries i tres derrotes mentre que l’Arenys és el segon classificat amb 23 punts. Al grup sud, els vendrellencs són els líders amb 28 punts després de nou victòries i un empat en onze jornades, seguits del SHUM que acumula set triomfs, tres empats i una derrota.

Pròximament se celebrarà el sorteig de la competició, quedant definits els partits de semifinals amb el seu horari corresponent. La Copa de la Princesa, que compta amb el suport de la Regidoria d'Esports de l'Ajuntament del Vendrell serà un aparador més per a la promoció exterior del municipi en l'any de la Capitalitat de la Cultura Catalana 2020. Cal recordar que l’edició del 2019 es va celebrar a La Corunya amb una victòria del Palafrugell i que a l’edició del 2018 va ser el Club Patí Calafell qui va aixecar el trofeu imposant-se en la cita celebrada a Getxo.

"❗ OPERACIÓ EN MARXA: Josep Calavera pot fitxar per un dels grans del futbol estatal" "Pol Domingo, protagonista del Sempre Nàstic. Vols fer-li alguna pregunta? Deixa'ns-la!"