L'Ajuntament cedeix l'Estadi Municipal al CF Reus

L'Ajuntament cedeix les instal·lacions a canvi del «compliment de les condicions reglamentàries i legals de disposar de les corresponents llicències esportives, contractes laborals»
L'Estadi Municipal torna a ser la casa del CF Reus | Laia Solanellas

 

El CF Reus Deportiu ja torna a tenir camp on jugar. L'Ajuntament de Reus ha respost positivament a la petició de l'administrador David López de disposar novament de l'Estadi Municipal per tenir un terreny de joc on competir, quelcom obligatori i que la Federació Catalana de Futbol exigia complir a l'entitat roig-i-negra abans de la finalització del dia d'avui. El consistori, que ha rebut la petició a mig matí, acaba de donar llum verda en un escrit que es pot llegir tot seguit. En el text s'informa que l'Estadi Municipal serà el camp del primer equip i que el Camp de Futbol Municipal Mas Iglesias serà la seu del filial.

 

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

 

Comunicat de l'Ajuntament

L’Ajuntament de Reus ha respost aquest dimecres, 28 d’agost la sol·licitud de l’administrador concursal del CF Reus Deportiu SAD en relació a l’ús de les instal·lacions de l’Estadi per part del club durant la temporada 2019/2020.

 

Davant la voluntat de l’Ajuntament de facilitar la inscripció dels equips a les respectives competicions esportives, i per tal de permetre la continuïtat de l’activitat empresarial del club, l’Ajuntament de Reus, a través de l’empresa municipal Reus Esport i Lleure, ha assignat l’Estadi municipal com a terreny de joc del primer equip del CF Reus Deportiu SAD, i el camp de futbol municipal de Mas Iglesias de l’equip de Primera Catalana.

 

L’assignació de les instal·lacions municipals queda condicionada al compliment de les condicions reglamentàries i legals de disposar de les corresponents llicències esportives, contractes laborals i compliment de qualsevol altra obligació legal

 

En el marc de la relació amb l’administrador concursal, representant legal del club, l’Ajuntament l’ha emplaçat a arribar a un acord sobre les condicions d’ús de les instal·lacions municipals.