Tres canvis de dorsals en el CF Reus Deportiu 2018-2019

La plantilla del CF Reus Deportiu té definits els nous dorsals dels futbolistes ganxets per a la temporada que comença aquest cap de setmana
Linares (9) i Catena (5) són alguns dels nous dorsals roig-i-negres | Joan Alfons López

Cinc dies falten per al debut del CF Reus Deportiu 2018-2019 a la Segona Divisió visitant Las Palmas diumenge a les 22.00 hores i els detalls es van acabant de polir abans de l'estrena del conjunt de Xavi Bartolo en una de les categories de plata més exigents de la història recent. I un dels detalls més importants que acompanyaran als seguidors roig-i-negres durant tota la temporada és el número dels dorsals corresponents a cada un dels futbolistes reusencs.

Deu cares noves i deu números continuistes

Després d'un estiu realment mogut als despatxos de la direcció esportiva del CF Reus Deportiu, només són deu els futbolistes que conservaran el mateix número a l'esquena respecte a la temporada passada. Pichu, Íñiguez, Menéndez, Miguel, Miramón, Campins, Borja, Cámara, Haro, Èdgar i Máyor han deixat lliures els seus números i els nou fitxatges ja oficials ocuparan la següent numeració: Pol Freixanet (1), Ángel Bastos (2), Borja Herrera (3), Alejandro Catena (5), Miguel Linares (9), Mikel Villanueva (14), Shaq Moore (15), Mario Ortiz (23) i l'ascendit al primer equip però amb dorsal superior al número 25, Adrián Guerrero (30).

La desena cara nova serà la d'Isaac Cuenca quan la seva incorporació sigui oficial. Quan aquest fet sigui una realitat, es preveu que el reusenc llueixi el dorsal número 17. Pel que fa als jugadors que seguiran lluint el mateix número, són Olmo (4), Vitor (6), Querol (7), Guzzo (8), Ricardo (10), Fran (11), Badia (13), Carbonell (19), Ledes (20) i Lekic (25).

Alfred, fitxat per al CF Reus B, ha estat una de les sorpreses positives de l'estiu | Joan Alfons López

Tres canvis de dorsals i tres fitxes lluires

Als deu jugadors que mantenen el dorsal cal afegir aquells futbolistes que ja van vestir la samarreta del CF Reus la campanya anterior però que ha decidit canviar de número. Són tres casos: Juan Domínguez, Karim Yoda i Tito. El gallec nascut a Narón ha decidit canviar el número 15 de la temporada 2018-2019 pel número 21. Yoda, per la seva banda, veu duplicat el 2 de fa uns mesos i ara serà el número 22 ganxet, mentre que Tito ha canviat el mític 23 pel dorsal 24 que ha deixat lliure Miramón.

Després de l'actual repartiment de dorsals, el CF Reus deixarà teòricament tres fitxes lliures: el número 12, el número 16 i el número 18. Aquests espais lliures, si la direcció esportiva ho creiu adient, es podran utilitzar per incorporar algun jugador que estigui en l'atur abans de l'arribada del mercat d'hivern el pròxim mes de gener.

"El Reus Deportiu ja té definits els dos nous capitans de la temporada 2018-2019" "La prioritat del Nàstic en el mercat segons Arnal Llibert, director esportiu grana"