GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

ÚLTIMA HORA

Ja hi ha dues víctimes mortals pel descarrilament d'un tren a Castella i Lleó

La FCF valida els 30.000 euros d’Onolfo i inscriu el CF Reus a Tercera Divisió

L’administrador concursal valida el dipòsit de 30.000 euros realitzat per Clifton Onolfo i la FCF inscriu el primer equip a Tercera i el filial a Primera Catalana però el club segueix sense poder inscriure jugadors
El CF Reus rep una bona notícia que ha d'anar acompanyada de solucions a situacions molt més greus | Joan Alfons López

 

Bona notícia per al CF Reus amb molts condicionants sobre la taula. Segons us pot avançar TarragonaDigital.com, l’administrador concursal David López Estebaranz ha validat el dipòsit de 30.000 euros realitzat per Clifton Onolfo a la Federació Catalana de Futbol a principis de mes i l’estament presidit per Joan Soteras ha donat per vàlida la transferència dels diners que exigia, inscrivint així de forma oficial el primer equip del CF Reus Deportiu a Tercera Divisió i el seu filial a Primera Catalana. Això permetria a l’equip roig-i-negre sortir a competir el pròxim cap de setmana, moment on es donarà inici al campionat de lliga del grup cinquè de Tercera Divisió, si no fos perquè encara existeix el bloqueig de la Real Federación Española de Fútbol.

 

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

 

Cal recordar que des de Madrid es té al CF Reus vetat a l’hora de poder realitzar la inscripció de cap jugador fins que l’entitat no pagui els 2.200.000 milions que deu als jugadors del primer i segon equip. Una petita part correspon als jugadors del CF Reus B Cambrils, representats per l’Asociación de Futbolistas Españoles (AFE), i la gran majoria corresponen a la reclamació que fa LaLiga. L’estament de Tebas va pagar els jugadors del primer equip del CF Reus mitjançant el fons de garantia salarial i ara reclamen a l’entitat roig-i-negra el retorn d’aquests diners.

 

Fernando Araujo, advocat especialitzat en temes concursals | Joan Alfons López

 

Doble reunió entre l’administrador i Peña i Nofuentes Advocats

Tal com us va avançar TarragonaDigital.com el passat dimecres, avui dilluns es produiria una reunió entre l’administrador David López i els advocats d’Onolfo. Tot i que en un principi s’esperava que fos una única reunió, finalment han estat dues i s'ha comptat amb la presència de David López, Clifton Onolfo i els advocats de Peña i Nofuentes on hi ha format part Fernando Araujo, advocat del despatx especialitzat en temes concursals. Una de les trobades s'ha realitzat al matí i l'altra a la tarda i ha servit per restablir contactes i desencallar la validesa del dipòsit.

 

Amb aquesta novetat, el CF Reus torna a guanyar temps i el pròxim objectiu és el de trobar els 2.200.000 euros exigits per la RFEF per poder inscriure jugadors. Cal recordar que el reglament federatiu donaria marge als reusencs fins al 6 de setembre, últim dia laborable de la setmana on es disputa la segona jornada de lliga a Tercera Divisió (el mercat a Tercera es tanca el 31 de gener). I és que el CF Reus podria permetre’s el luxe de no competir en la primera jornada, però si caigués en una segona incompareixença per no tenir futbolistes inscrits, el club seria expulsat de la categoria i tot l’allargament en el temps hauria estat inútil.

 

Aquesta situació provoca més tensió en clubs com el Viladecans, pendent a només una setmana de l’inici a Tercera Divisió de saber si pot ascendir als despatxos. La hipotètica impossibilitat de jugar a Tercera i Primera Catalana del CF Reus i CF Reus B provocaria que tres equips poguessin canviar de categoria entre Tercera i Primera Catalana, un autèntic terratrèmol amb les pretemporades ja finalitzades o a punt de fer-ho. Mentrestant, el CF Reus guanya temps. I aquest només serà qui digui si servirà per a alguna cosa.