Clifton Onolfo a la sala de premsa de l'Estadi

Onolfo fa una oferta als creditors per salvar el CF Reus

El propietari nord-americà ofereix pagar immediatament un 10% dels deutes amb els creditors, deixant el 90% restant en una sèrie de condicions temporals i de futurs ingressos estimats

La Covid19 ha aconseguit aturar l’activitat esportiva sobre els terrenys de joc però, tot i que l’ha alentit, no ha frenat totalment l’activitat als despatxos. En aquestes es troba el CF Reus Deportiu que torna a la primera línia de l’actualitat després del darrer moviment de Clifton Onolfo, propietari de la Societat Anònima Esportiva des del gener del 2019. El nord-americà vol salvar la SAE abans que l’administrador pugui prendre la decisió de liquidar-la i ha fet una proposta de conveni als creditors per a què aquests retirin les seves denúncies i permeti el club poder subsistir.

Pagar en tres terminis

Clifton Onolfo ha ofert a tothom amb qui el club té deutes un pagament dividit en tres terminis. Un primer seria immediat i ascendiria a un 10% del total, pagats mitjançant transferència bancària amb uns fons monetaris que Onolfo vol deixar clar que existeixen amb un extracte d’un dels seus comptes. Un altre 10% dels deutes serien pagats en un període temporal d’entre cinc i deu anys mentre que l’altre 80% està supeditat als possibles ingressos futurs que estan estimats en uns 7,5 milions d’euros procedents de LaLiga i entre sis i deu dels antics accionistes.

Aquesta darrera gran suma de diners estaria dividida entre dues meitats: una meitat per a la massa de creditors i una altra per al primer i segon equip i la Fundació Futbol Base Reus. A més, Onolfo recorda en el document que el Toronto FC s’ha compromès a pagar la meitat dels sous dels jugadors i dels entrenadors del primer i segon equip pel programa de desenvolupament de futbolistes que vol implantar fins a un límit de 500.000 euros.

Onolfo ja ha fet arribar la proposta al jutge concursal, a l’administrador concursal David López i a tots els creditors. Ara caldrà una resposta col·lectiva per acabar de veure amb claredat quin és el futur a curt termini del CF Reus Deportiu.

Primera pàgina del document d'Onolfo
El propietari nord-americà es dirigeix als creditors del club | CF Reus

Segona pàgina del document d'Onolfo
Onolfo espera rebre ingressos milionaris procedents de LaLiga i els antics propietaris | CF Reus

Tercera pàgina del document d'Onolfo
El document conclou amb un extracte d'un dels comptes bancaris de Clifton Onolfo | CF Reus


Comentaris
Exsocio
Huele a chamusquina!!!!!!!
JOSEP
Si algún dia monto una empresa lo ficho de gerente, el tio mas listo que he visto en economía, no hay otro. Se ha burlado de Reus y de su ayuntamiento, sobre todo de Cervera, que paseaba con él por el Mercadal haciendose fotos como si de una estrella se tratara, lo presentaba a la gente, Cervera se creía importante, eso sí, llevaba interprete, Cervera ni puñetera idea de inglés. Al final harán pisos en el solar, de lavadoras las hay de muchos tipos, también las hay para lavar ropa.
jordi
aquest se trobat el marron alas mans, no u veieu,es el unic que pot salvar aixo y costara molt a ell tambe al engañat com un chino. No poseu tans pals a las rodes, ¡¡ ah¡¡ y continuo sent abonat nº37 Sento al cfreus com un pare que (epd)
Rixiuxiu
Lo que no sap la gent és que els sopars amb el Onolfo no els va pagar el Cervera, els vam pagar els reusencs i l'intèrpret també.