El CF Reus assegura la continuïtat del club a LaLiga 123

El club ha comunicat que es farà efectiu el pagament dels deutes amb la primera plantilla
S'estan fent els pagaments corresponents a la primera plantilla del CF Reus | Laia Solanellas

 

La situació difícil del CF Reus Deportiu està a punt d'arribar al seu final. El club roig-i-negre ha fet un comunicat informant que s'està fent efectiu el corresponent pagament als jugadors del primer equip, en un procés que s'acabarà en les pròximes hores. D'aquesta manera, la continuïtat del CF Reus a LaLiga 123, queda garantida en pagar el deute als jugadors.

NOVETAT: Sigues el primer en conèixer les notícies i els successos de Reus gratis al mòbil. Fes clic aquí!

La plantilla del CF Reus no sap res dels pagaments

D'altra banda, segons ha pogut saber TarragonaDigital, els jugadors no saben si es tracta d'una solució total o parcial, a més d'haver-se assabentat d'aquests fets a través del comunicat que ha emès el club, el qual ha arribat just l'endemà de la denúncia pública de tota la plantilla a la roda de premsa.

Tot i que les informacions que rondaven a última hora al voltant de les instal·lacions del CF Reus eren que, si hi havia una solució, seria total, aquest fet no està confirmat. A hores d'ara, s'estan liquidant les tres darreres nòmines que no s'havien pagat, però la plantilla no se'n refia d'aquestes darreres informacions, tot i haver-se fet un comunicat oficial. 

Aquest fet ve a confirmar les paraules de Xavi Bartolo ahir a la compareixença de premsa, en què era més optimista que la plantilla, així com l'ambient d'optimista que hi havia entre els directius durant el matí del divendres i que hi hauria una solució més aviat del que la gent es pensava. El comunicat ha arribat just abans del partit a l'Estadi Municipal contra el Córdoba, amb el temor que podia ser el darrer partit de l'equip, fet que el club ja ha confirmat que no serà així. A més l'afició ha preparat una mobilització amb el lema «Salvem el Reus» per protestar davant la gestió de Joan Oliver.

❗Notícia en ampliació. La redacció de Tarragona Digital està treballant per ampliar aquesta informació. S'anirà actualitzant quan hi hagi més informació.

Podeu enviar imatges, vídeos o més informació d'aquesta notícia en curs al correu info@tarragonadigital.com, per Facebook a TarragonaDigital/, per Twitter a @TGNdigital o per WhatsApp o Telegram al : +34 639 048 422.

"OK Lliga - Jornada 13: Jordi Ferrer salva un punt al Vendrell davant l'Igualada" "Prèvia CF Reus-Córdoba: Si és el comiat, que sigui amb victòria"