Es crea la Fundació Futbol Base Reus per garantir el futur de la base del CF Reus

Persones vinculades a la base del CF Reus arriben a un preacord amb l’administració concursal per cedir la gestió del futbol formatiu, femení i Genuine del club
Imatge d'arxiu de la sala de premsa de l'Estadi Municipal de Reus | Joan Alfons López

 

Molt bona notícia per al CF Reus Deportiu, concretament per al seu futbol base, el futbol femení i l’equip Genuine. Després de mesos d’incertesa amb el futur de l’entitat penjant d’un fil, els membres que integren tot el futbol que no forma part del primer i del segon equip poden respirar una mica més tranquils després que s’hagi constituït la Fundació Futbol Base Reus. Tal com us va avançar TarragonaDigital el passat 27 de març, s’estava treballant en la creació d’una fundació per evitar el final fatal del futbol base. Després de setmanes d’espera, la notícia s’ha confirmat amb la creació d’una institució que ha arribat a un acord amb l’administrador concursal del CF Reus per aconseguir els drets de gestió del futbol base, el futbol femení i del CF Reus Genuine per garantir la seva continuïtat passi el que passi amb el primer equip ganxet a l’espera de l’informe sobre la seva viabilitat.

 

NOVETAT: Sigues el primer en conèixer les notícies i els successos de Reus gratis al mòbil. Fes clic aquí!

 

Missatge tranquil·litzador per a un futbol base neguitós

Ha estat aquesta tarda quan s’ha anunciat un acord per garantir la supervivència del futbol base i de tecnificació del CF Reus. En un comunicat de premsa realitzat per aquesta nova entitat, s’informa que persones vinculades a la base ganxeta han treballat durant les darreres setmanes per garantir la continuïtat i el manteniment íntegre del projecte formatiu del club. Després de setmanes de reunions amb l’administrador concursal del CF Reus, David López, la Federació Catalana de Futbol, el secretari general d’esports de la Generalitat de Catalunya Gerard Figueres i l’Ajuntament de Reus amb l’alcalde Carles Pellicer i el regidor d’esports Jordi Cervera al capdavant, s’ha aconseguit crear aquesta fundació i s’ha arribat a un acord amb el CF Reus per realitzar una cessió temporal dels drets de gestió a l’espera de quin serà el futur del club.

 

Escut i nom de la nova fundació per salvar el futbol base del CF Reus | Cedida

 

L’anunci de l’acord serveix per tranquil·litzar un futbol base molt neguitós en ple final de temporada. Alguns equips ja han acabat de competir i, com és habitual, els moviments de cara a la pròxima campanya ja han començat. Aquest anunci serveix per posar calma en les famílies d’una base que veuen així un futur més estable del que preveien. Avui s’ha anunciat l’acord però no està previst que se signi fins a la pròxima setmana. En el comunicat de premsa s’agraeix la predisposició de David López, administrador concursal, per conservar el projecte sense perjudici de continuar vinculant el futbol base amb la Societat Anònima Esportiva. D’aquesta manera, es deslliga la gestió econòmica, administrativa i esportiva per independitzar la base a l’espera de trobar una solució en el club en línies generals.

 

La Fundació Futbol Base Reus també es mostra agrait a l’Ajuntament per la plena disposició de trobar una solució, a més d’agrair el suport de diferents empreses i persones que han mostrat la seva ajuda per garantir el projecte.

"Coma-ruga, una de les seus del 40è Campionat Esportiu de Sords de Catalunya" "Algesires, seu del playoff definitiu de l’Ibersol CBT"