Cheikh durant un entrenament

Cheikh Sarr, porter del Nàstic, marxa cedit al filial de l’Oviedo

L’entitat arriba a un acord amb el club asturià per cedir una de les seves promeses esportives fins a finals de temporada. Era una sortida prevista i s’haurà de buscar un substitut

Cheikh Sarr s’ha convertit en la primera baixa de jugador del Nàstic amb contracte vigent de cara a la temporada 2020-2021. El porter senegalès de 20 anys ha fet les maletes per dirigir-se a Astúries per incorporar-se a la disciplina del Real Oviedo, institució que ha arribat a un acord amb els grana per la cessió del jove porter fins al pròxim 30 de juny del 2021. Aquest préstec inclou una opció de compra per al conjunt blau, que podria fer-se efectiva si la direcció esportiva on es troba l’exgrana David Comamala ho creu adient.

Sarr ja no va incorporar-se als entrenaments del primer equip dirigit per Toni Seligrat el passat dimecres perquè es trobava tancant la seva sortida a l’Oviedo, club al qual s’unirà per intentar fer-se forat al Vetusta, filial que competia la temporada passada al grup I de Segona Divisió B. L’africà abandona Tarragona sense haver pogut debutar amb el primer equip. La campanya 2019-2020 va ser el segon porter al costat de Bernabé Barragán, passant de la titularitat del Juvenil A a la suplència a Segona B sense trepitjar el CF Pobla de Mafumet.

Diversos problemes físics arrossegats durant un mes el van apartar de la banqueta, fet puntual que va donar presència al primer equip a Arnau Riera. Amb la sortida de Cheikh, els grana es queden oficialment amb un únic porter al primer equip: el fitxat Gonzi.


Comentaris