El Club Patí l'Aldea bronze al mundial de patinatge artístic

L'equip de patinatge artístic del Baix Ebre culmina així una excel·lent temporada, sumant un nou guardó internacional a les seves vitrines

Aquest dissabte 6 d'octubre, el Club Patí l'Aldea ha aconseguit la medalla de bronze al Campionat del Món de Patinatge Artístic, que s'està celebrant a la localitat francesa de Mouilleron-le-Captif. Aquest tercer lloc del podi mundial s'ha aconseguit a la categoria Grups de Xou petits, després d'haver realitzat una gran actuació que els jutges de la Federació Internacional de Patinatge van puntuar amb 124.200 punts, que els va situar al tercer esglaó del podi.

Per davant es van situar les formacions italianes del 'División' amb 127.500 punts, guardonat amb la plata mundial, i el 'Roma Roller Team' que va conquerir l'or mundial amb 131.600 punts. Aquest premi ha estat la cirereta d'una temporada brillant dels aldeans, que ja van ser medalla de plata als europeus de patinatge a Lleida d'aquesta temporada.

'Dóna'm', la coreografia de Manel Villarroya, bronze mundial

El Club Patí de l'Aldea ha conquerit el bronze mundial, aquest dissabte 6 d'octubre, al pavelló de la localitat francesa de Mouilleron-le-Captif. El grup de Xou Petit del club ebrenc presentava una coreografia de Manel Villarroya, 'Dóna'm', que va estar executada de forma brillant per la formació del Baix Ebre i puntuada pels membres del jurat internacional amb 124.200 punts. Només han estat superades per dues formacions italianes, 'División' amb 'Io ho vinto' que va obtenir la segona posició amb 127.500 punts; i el 'Roma Roller Team', que va guanyar l'or mundial amb 'Leonardo da Vinci' amb 131.600.

El Club Patí l'Aldea guanya el bronze al Campionat Mundial de Patinatge Artístic | RFEP

 

Club Patí l'Aldea, referent mundial del patinatge artístic 

Aquesta medalla de bronze conquerida al Campionat del Món de Patinatge Artístic que es disputa a França, fins al 13 d'octubre, reivindica la gran temporada de la formació de patinatge del Baix Ebre. El passat 27 d'abril es van proclamar a Lleida subcampions d'Europa i anteriorment van guanyar el Campionat d'Espanya de Patinatge Artístic. Aquests guardons no haurien estat possibles sense el treball titànic de tots els membres de la formació aldeana, i aquests premis situen el Club Patí l'Aldea es posiciona com un referent nacional i internacional del patinatge artístic a escala mundial.

El Club Patí l'Aldea celebra la medalla de bronze al Campionat del Món de Patinatge Artístic a França | Instagram / @xoupetitlaldea

 

"Lliga EBA (jornada 3): victòries del CBT i del Valls, derrota del Salou" "El Liceo escombra el Vendrell i el goleja sense pietat (8-2)"