El CP Calafell pren forma i presenta l'entrenador Pere Varias i els jugadors Eloi Mitjans i Xano Edo

Han estat presentats al centre cívic Cinema Iris de la platja de Calafell

El Club Patí Calafell està preparant la nova temporada a l'OK Lliga i la seva participació a la WS Europe Cup, la segona competició a nivell europeu. El primer fitxatge que es va anunciar és la del penedesenc Eloi Mitjans; seguit de la tornada de Pere Varias a la banqueta rellevant Ferran López. L'última incorporació ha estat la del porter arribat del FC Barcelona, Xano Edo.

El CP Calafell va prenent forma

El 2 de maig la RFEP va anunciar la resolució de les lligues nacionals d'hoquei. En aquest sentit, va monitorar la situació de totes les competicions decidint donar per finalitzades les lligues d'hoquei, mantenint la classificació en l'última jornada disputada. Aquest fet deixava al CP Calafell en vuitena posició i classificat per la WS Europe Cup.

Des de llavors, el club calafellenc va començar a treballar a posar en marxa la plantilla i pocs dies després va anunciar la primera incorporació. Es va fer oficial l'arribada d'Eloi Mitjans al Joan Ortoll, procedent del Breganze italià on havia jugat les dues últimes temporades.

Després de confirmar la baixa de Ferran López com entrenador del primer equip dels del Baix Penedès, qui ocuparia el seu lloc era una incògnita. A finals de maig, el CP Calafell feia oficial la tornada de Pere Varias a la banqueta del Joan Ortoll, després d'una breu aventura al CE Vendrell i un llarg pas pel Noia. Ara torna amb l'objectiu de jugar competició europea i la Copa del Rei aquest setembre.

Hores abans de la presentació oficial, el CP Calafell oficialitzava un nou fitxatge: Xano Edo. El porter del FC Barcelona arriba al club calafellenc en forma de cessió la pròxima temporada.

"Bomba a Can Barça: Messi n'està fart i podria fer les maletes" "NÀSTIC: Fran Carbia i Fausto Tienza s'acomiaden i tornen als clubs propietaris"