Albert Company (CF Reus B), serà entrevistat a TarragonaDigital

TarragonaDigital entrevistarà avui dimecres el tècnic del CF Reus B Cambrils i t'oferim la possibilitat de participar activament deixant la teva pregunta al roig-i-negre
Albert Company dirigint un matx del CF Reus B Cambrils | CF Reus

Albert Company, entrenador del CF Reus Deportiu B, serà el pròxim entrevistat en clau esportiva a TarragonaDigital. El tècnic del filial reusenc serà el protagonista d'aquesta setmana dins de la cobertura informativa de l'entitat roig-i-negra i analitzarà l'actualitat que envolta el seu equip, la ressaca de la darrera jornada, allò que li espera a l'equip de cara al pròxim encontre i d'altres qüestions que l'afecten de retruc, com la situació del primer equip amb les inscripcions de diferents futbolistes i que han provocat que no disposi de tota la plantilla perquè Xavi Bartolo necessita homes del filial.

A més, us oferim la possibilitat de participar activament de l'entrevista que es realitzarà dimecres 29 d'agost a les instal·lacions del Nou Camp Municipal de Cambrils. Podeu deixar les vostres qüestions mitjançant el correu electrònic esports@tarragonadigital.com i també podeu col·laborar mitjançant les xarxes socials mencionant @EsporTGNDigital a Twitter o aprofitant l'enllaç a Facebook. Dimecres a les 17.30 hores finalitzarà el període per participar, quedant excloses totes les preguntes que arribin posteriorment a aquest termini.

Company, segona temporada al club

Albert Company afronta actualment la segona temporada al club roig-i-negre tot i que és la primera que enceta com a màxim responsable del filial del CF Reus. La temporada passada, després de l'ascens al primer equip de Lluís Albesa, Company canviava el rol de segon tècnic al CF Reus B Cambrils pel del primer entrenador, sent aquesta la primera campanya que enceta al 100% com a responsable del Reus B. Prèviament, Company havia estat entrenador de l'Amposta entre el 2015 i el 2017, club on va arribar procedent del futbol base del Nàstic. Amb anterioritat va ser entrenador del Benicarló, conjunt de la Preferent valenciana, entre el 2012 i el 2014.

La publicació de l'entrevista, a la nit

Aquesta entrevista, com totes les que es realitzaran durant la temporada, es publicarà el mateix dia de la realització. En aquest cas, la conversa amb Company veurà la llum durant el vespre-nit. TarragonaDigital us oferirà en format vídeo tota la conversa amb el protagonista roig-i-negre, arxiu que anirà acompanyat d'un resum mitjançant un text i diferents fotografies.

"Revolució en el lateral dret del Nàstic" "Remuntada de la Pobla i derrota del CF Reus B"