Els esportistes del Camp de Tarragona mostren com s’adapten al confinament

Jugadors de futbol com Sergi Roberto o integrants del Nàstic, membres del Calafell d’hoquei, l’atleta vallenca Marta Galimany o el pilot de bike-trial Angel Batlle donen exemple

L’esport del Camp de Tarragona està aturat per l’avanç del coronavirus i els seus protagonistes estan fent cas de les indicacions de les institucions i estan realitzant el confinament a casa. Alguns d’ells han compartit les seves experiències mitjançant les xarxes socials demanant seguir l’exemple, donant ànims als seus seguidors i mostrant com adapten el seu dia a dia i les seves exigències esportives a la nova i inèdita situació d’haver-se de quedar a casa durant, com a mínim, quinze dies.

 

 

 INVITACIÓ: Ja us podeu unir al grup oficial de Facebook del TarragonaDigital on comentem entre tots les notícies de Tarragona! El grup us encantarà: us informareu i també us entretindreu. FEU CLIC AQUÍ, US ENCANTARÀ!

 

La cara més mediàtica és la del reusenc Sergi Roberto, qui ha compartit una fotografia amb sostenint en braços a Kaia, la filla que té amb Coral Simanovich i que va néixer a principis de novembre. Diferents jugadors del Nàstic com Bernabé Barragán, Javi Márquez, Pedro Martín o Roger Brugué ‘Brugui’ han mostrat com han adaptat les seves rutines de treball al Nou Estadi per realitzar-les sense sortir de casa. Igual que la vallenca Marta Galimany, que segueix com pot els seus entrenaments sobre una cinta de córrer.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Més notícies de la categoria Esports