INVITACIÓ:

Et convidem al nou grup oficial de Facebook de TarragonaDigital on comentarem l'actualitat de TGN entre tots. APUNTEU-VOS CLICANT AQUÍ!

Els clubs activen les classes a distància per fer exercici durant el confinament pel coronavirus

Diferents clubs del Camp de Tarragona utilitzen les seves xarxes socials per difondre classes d’exercicis amb els monitors de l’entitat per evitar el sedentarisme a casa

 

Imagina que ets soci/a d’un club esportiu i que habitualment assisteixes a classes dirigides per professionals de l’entitat per mantenir-se actiu/va. El confinament pel coronavirus ha provocat que aquestes activitats hagin quedat suspeses perquè les instal·lacions del teu club estan tancades per evitar la propagació del Covid19. Això suposaria, en la majoria dels casos, no poder exercitar-te com fins ara. Això sí, clubs com el Reus Deportiu, el Club Tennis Tarragona o el Club Natació Tàrraco no s’han quedat de braços plegats i han posat remei a aquesta inèdita situació.

 

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

 

Aquestes institucions ja han posat en marxa classes a distància que distribueixen gratuïtament mitjançant les seves xarxes socials a tothom qui està fent confinament a casa però que vol mantenir-se en forma. Les ensenyances a distància són obertes a tothom, se sigui abonat de l’entitat en qüestió o no. L’objectiu és promoure l’esport des de casa i evitar caure en la temptació del sedentarisme que pot provocar estar tants dies tancats en un espai reduït.

 

 

El Reus Deportiu, el darrer a sumar-se

El Reus Deportiu ha estat el darrer club que dona classes mitjançant les xarxes socials. Concretament és a través d’Instagram on ofereixen lliçons i recomanacions per practicar certs exercicis. Mitjançant el compte ReusDeportiuOficial, el club demana col·locar el mòbil en posició vertical i reproduir els vídeos. El primer, on apareix l’entrenadora Victoria Bugnar, té com a objectiu tonificar el tren inferior.

 

Pel que fa al Club Tennis Tarragona, l’entitat ha compartit informació per realitzar diversos exercicis adaptant-se al nivell del practicant. Esquats, planxes, abdominals, flexions i estiraments són alguns dels elements dels plans esportius sota el coixinet #ACasaNoParo, pràctiques que van acompanyades d’altres lliçons com recomanacions nutricionals amb retransmissions en directe al perfil d’Instagram. Tampoc es queda enrere el CN Reus Ploms, que està realitzant diverses publicacions mitjançant la seva pàgina de Facebook on recupera classes de fa alguns mesos o realitza transmissions en directe mitjançant els seus professionals per mantenir l'activitat entre els socis i el públic general.

 

 

Tampoc es queda enrere un Club Natació Tàrraco que sota el coixinet #TàrracoEsQuedaACasa dona instruccions a tothom. Exercicis d’estiraments, flexibilitat i equilibri, classes de tonificació muscular i moltes altres mesures que es poden seguir fil per randa al canal de Youtube de l’entitat.

 

 

 

 

 

 

Més notícies de la categoria Esports