INVITACIÓ:

Et convidem al nou grup oficial de Facebook de TarragonaDigital on comentarem l'actualitat de TGN entre tots. APUNTEU-VOS CLICANT AQUÍ!

Detecten coronavirus a l'equip d'hoquei on juga un reusenc

El reusenc es troba aïllat a tall de precaució a l’espera de saber si desenvolupa algun símptoma. Ja hi ha un segon equip en quarantena, el darrer rival del Trissino
Imatge de l'equip del Trissino d'aquesta temporada amb Català, segon de la fila inferior començant per la dreta | Hockey Trissino

 

El nombre d’afectats pel coronavirus a Itàlia segueix creixent amb el pas de les hores i aquest ha fet el salt cap al món de l’esport. En les darreres hores, l’equip d’hoquei del Trissino on juga el reusenc Adrià Català ha confirmat un positiu en les seves files. El jugador infectat no és l’esportista de casa nostra però sí que ha patit les primeres conseqüències: haurà de fer quarantena a casa durant els pròxims deu dies. TarragonaDigital s’ha posat en contacte amb un Català que narra els fets viscuts en les darreres hores: «Avui (ahir dimarts) havíem d’entrenar però ens han reunit i ens han dit que hem d’estar tancats fins al 13 de març».

 

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

 

Serà aleshores quan es compleixin els catorze dies protocol·laris de confinament després que al seu company d’equip li haguessin sortit els primers símptomes el dissabte 29 de febrer: «Va tenir una mica de febre i dimarts ja no va entrenar amb nosaltres, està bé però es troba a l’hospital», explica un Adrià Català que haurà d’aïllar-se de tothom durant els pròxims deu dies, igual que tots els seus companys en el club italià. Això, lògicament, provoca que el duel del Trissino previst per diumenge contra el Montebello hagi quedat ajornat, tenint la previsió de tornar a competir el dimecres 18 a la pista del Bassano.

 

 

El Correggio fa vida normal

El cas del Trissino també podia haver esquitxat un altre equip: el Correggio. Aquest va ser el darrer rival de l’equip de Català el passat 23 de febrer, només sis dies abans que el jugador infectat comencés a patir els primers símptomes. Tot i que en un principi havíem rebut informacions sobre una quarantena en aquest equip, el porter català del Correggio Cesc Campor ha informat directament del cas: Â«Els jugadors del primer equip estem fent vida normal, entrenem quatre o cinc cops per setmana. Qui no s'exercita és la base i, en teoria, el partit davant el Monza del pròxim cap de setmana segueix en peu a hores d'ara». Campor explica que al poble del club «hi ha un focus de més de 100 persones en quarantena amb mitja dotzena d'hospitalitzats». En tot cas, els jugadors del primer equip italià es troben en perfecte estat.

 

D’altra banda, el Monza del també reusenc Marc Ollé ha comunicat als seus jugadors que l’activitat es tornava a aturar, com a mínim, dues setmanes més. L’esportista de casa nostra va tornar a Itàlia aquest dilluns després d’una estada d’una setmana a la capital del Baix Camp i estudia la possibilitat de viatjar novament cap a Reus per a seguir entrenant-se en solitari i tornar cap a Monza quan es reprengui una mínima normalitat. Institucionalment, el club d'Ollé ha demanat la suspensió dels seus partits en el campionat italià i es troben monitorant un dels seus jugadors després d'haver tingut contacte indirecte amb un positiu per coronavirus. Pel que fa a Jepi Selva, jugador del Viareggio, teòricament competirà amb normalitat dissabte a les 21.00 hores davant l’Scandiano amb l’únic condicionant que l’equip rival no pot desplaçar seguidors per trobar-se en una zona de precaució. De totes maneres, a hores d’ara tot és molt volàtil i no es descarta que la situació a l’hoquei italià pugui fer un gir de 180 graus durant els pròxims dies.

Més notícies de la categoria Esports