Detecten coronavirus a l'equip d'hoquei on juga un reusenc

El reusenc es troba a茂llat a tall de precauci贸 a l鈥檈spera de saber si desenvolupa algun s铆mptoma. Ja hi ha un segon equip en quarantena, el darrer rival del Trissino
Imatge de l'equip del Trissino d'aquesta temporada amb Catal脿, segon de la fila inferior comen莽ant per la dreta | Hockey Trissino

El nombre d鈥檃fectats pel coronavirus a It脿lia segueix creixent amb el pas de les hores i aquest ha fet el salt cap al m贸n de l鈥檈sport. En les darreres hores, l鈥檈quip d鈥檋oquei del Trissino on juga el reusenc Adri脿 Catal脿 ha confirmat un positiu en les seves files. El jugador infectat no 茅s l鈥檈sportista de casa nostra per貌 s铆 que ha patit les primeres conseq眉猫ncies: haur脿 de fer quarantena a casa durant els pr貌xims deu dies. TarragonaDigital s鈥檋a posat en contacte amb un Catal脿 que narra els fets viscuts en les darreres hores: 芦Avui (ahir dimarts) hav铆em d鈥檈ntrenar per貌 ens han reunit i ens han dit que hem d鈥檈star tancats fins al 13 de mar莽禄.

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les not铆cies de la teva poblaci贸 i de tot Tarragona, gratis al teu m貌bil. Fes clic aqu铆!

Ser脿 aleshores quan es compleixin els catorze dies protocol路laris de confinament despr茅s que al seu company d鈥檈quip li haguessin sortit els primers s铆mptomes el dissabte 29 de febrer: 芦Va tenir una mica de febre i dimarts ja no va entrenar amb nosaltres, est脿 b茅 per貌 es troba a l鈥檋ospital禄, explica un Adri脿 Catal脿 que haur脿 d鈥檃茂llar-se de tothom durant els pr貌xims deu dies, igual que tots els seus companys en el club itali脿. Aix貌, l貌gicament, provoca que el duel del Trissino previst per diumenge contra el Montebello hagi quedat ajornat, tenint la previsi贸 de tornar a competir el dimecres 18 a la pista del Bassano.

El Correggio fa vida normal

El cas del Trissino tamb茅 podia haver esquitxat un altre equip: el Correggio. Aquest va ser el darrer rival de l鈥檈quip de Catal脿 el passat 23 de febrer, nom茅s sis dies abans que el jugador infectat comenc茅s a patir els primers s铆mptomes. Tot i que en un principi hav铆em rebut informacions sobre una quarantena en aquest equip, el porter catal脿 del Correggio Cesc Campor ha informat directament del cas: 芦Els jugadors del primer equip estem fent vida normal, entrenem quatre o cinc cops per setmana. Qui no s'exercita 茅s la base i, en teoria, el partit davant el Monza del pr貌xim cap de setmana segueix en peu a hores d'ara禄. Campor explica que al poble del club 芦hi ha un focus de m茅s de 100 persones en quarantena amb mitja dotzena d'hospitalitzats禄. En tot cas, els jugadors del primer equip itali脿 es troben en perfecte estat.

D鈥檃ltra banda, el Monza del tamb茅 reusenc Marc Oll茅 ha comunicat als seus jugadors que l鈥檃ctivitat es tornava a aturar, com a m铆nim, dues setmanes m茅s. L鈥檈sportista de casa nostra va tornar a It脿lia aquest dilluns despr茅s d鈥檜na estada d鈥檜na setmana a la capital del Baix Camp i estudia la possibilitat de viatjar novament cap a Reus per a seguir entrenant-se en solitari i tornar cap a Monza quan es reprengui una m铆nima normalitat. Institucionalment, el club d'Oll茅 ha demanat la suspensi贸 dels seus partits en el campionat itali脿 i es troben monitorant un dels seus jugadors despr茅s d'haver tingut contacte indirecte amb un positiu per coronavirus. Pel que fa a Jepi Selva, jugador del Viareggio, te貌ricament competir脿 amb normalitat dissabte a les 21.00 hores davant l鈥橲candiano amb l鈥櫭簄ic condicionant que l鈥檈quip rival no pot despla莽ar seguidors per trobar-se en una zona de precauci贸. De totes maneres, a hores d鈥檃ra tot 茅s molt vol脿til i no es descarta que la situaci贸 a l鈥檋oquei itali脿 pugui fer un gir de 180 graus durant els pr貌xims dies.

"馃彂 HOQUEI: El Reus fa la feina a Vic i acarona l鈥檕bjectiu a l鈥橭K Lliga" "馃彂 HOQUEI: El Calafell guanya per貌 l鈥檃legria no 茅s completa"