Cara seriosa de Josep Maria Andreu a la llotja del Nou Estadi

Andreu (Nàstic), tranquil sobre les paraules d’Iñigo López: «Ens considerem les víctimes»

El màxim responsable del Nàstic parla de les acusacions d’Iñigo López, exjugador del Huesca, després d’afirmar el matx de la temporada passada a l’Alcoraz estava arreglat

«No pateixo en absolut, estem tranquils i ens considerem les víctimes». Aquestes han estat les paraules del president del Nàstic, Josep Maria Andreu, quan s’ha pronunciat aquesta tarda en la presentació del director esportiu Sergi Parés pel que fa a les declaracions d’Iñigo López, exjugador del Huesca que ha afirmat que el partit contra el Nàstic a l’Alcoraz de la temporada 2018-2019 estava arreglat. El màxim responsable del conjunt tarragoní ha aprofitat la primera oportunitat que ha tingut per comparèixer davant els mitjans de comunicació i mostrar la postura de l’entitat grana davant les paraules de l’actual futbolista del Deportivo: «Estem sorpresos des de fa mesos, no entenem res. Només podem dir que nosaltres som les víctimes de la situació, és surrealista».

 

Andreu ha deixat clar que el seu equip va anar a l’Alcoraz «a guanyar i, fins i tot, en cas d’empatar també hauria estat positiu per nosaltres». El president ha afirmat que el club ha demanat al jutjat poder presentar-se com a part perjudicada: «Hem rebut el comunicat de LaLiga, desitgem que ens cridin per informar de tot el que sabem. Vam anar a Osca a guanyar, teníem l’avantatge que els jugadors del Huesca feia una setmana que havien pujat i això ens afavoria, ja sabem la ressaca que es viu després d’un ascens a Primera». Andreu ha compartit que les relacions amb l’expresident aragonès Agustín Lasaosa no eren especialment fluides: «Ni jo ni cap membre del Consell d’Administració vam tenir cap reunió amb l’expresident del Huesca, el vaig conèixer en la primera volta. No vam fer ni dinar de directives en el partit d’anada ni en el de tornada».

 

Escolta les declaracions íntegres del president grana

 

Recorda la disposició total del club

El president nastiquer ha recordat que «el primer que vam fer quan les notícies sobre el partit van començar a sortir és presentar una demanda a Federbet per tenir la màxima informació possible. Des de LaLiga ens van dir que havien revisat el partit i que no havien detectat res», ha afirmat un Andreu que ha acabat dient: «Hi ha dues lloses en el futbol: les Societat Anònimes Esportives i les apostes». Andreu confia en la justícia a l’hora de trobar la veritat: «Avui hi ha d’haver formules per veure ingressos en comptes corrents, familiars implicats, etc. Confio en el fet que s’investigui perquè això fa mal a una ciutat i un club com el Nàstic, no ens mereixem això».

Pel que fa a les paraules d’Iñigo López, Andreu afirma que «no conec les seves declaracions, només pel que he vist per la premsa. No les entenc. Mai cap jugador del Nàstic m’ha dit res. No he parlat amb cap jugador nostre d’aquell partit, no vam considerar res estrany. Confio plenament en ells, si hi ha algú que ha comès quelcom irregular, em decebria  molt però estic convençut que ells no han fet res». A més, el cap visible del Consell d’Administració ha deixat anar una frase intrigant en assegurar que «tinc alguna anècdota que vaig viure en el vestidor que és important per a nosaltres, alguna declaració de l’entrenador d’ells». D’aquesta manera, el Nàstic salta a la llum pública per primer cop després de les paraules d’un Iñigo López que ha fet esclatar un nou escàndol en el futbol espanyol.