El Calafell cau de nou contra el Liceo i s'aferra al Joan Ortoll

Els verds cauen contra un Liceo que es posa amb 2-0 favorable a l'eliminatòria de semifinals. El Joan Ortoll afronta una final la setmana vinent

El Liceo ha decantat l'eliminatòria en els dos primers encontres
El Liceo ha decantat l'eliminatòria en els dos primers encontres | Laia Solanellas
28 de maig del 2023
Actualitzat a les 14:17h
El Club Patí Calafell no ha pogut decantar el factor pista després de perdre (4-1) a la pista del DeportivoLiceoen el segon duel de les semifinals del playoff pel títol de lliga. Els homes dirigits per Ferran López estaven obligats a guanyar per poder dictar sentència al Pavelló Joan Ortoll però no ha tingut èxit contra un Liceomés encertat en els moments claus. Tres gols de Dava Torres han sentenciat un duel on els del Baix Penedès marxen excessivament castigats.

El 2 a 0, un gol mortal

És evident que la derrota no deixa satisfet a un Calafell que es presentarà al Baix Penedès sense marge d'error si no vol posar punt final a la temporada. Però hi ha quelcom que no se li pot retreure a l'equip de Ferran López: no estan tan lluny de poder fer-li mal a un Liceo que és clar favorit per plantar-se a la final per intentar revalidar el títol. Els verds han plantat cara i, malgrat que els locals s'han avançat en el minut 4 amb gol de Torres, s'ha vist un Calafell combatiu durant els 25 minuts.

Els locals han enviat diverses boles al ferro, però el conjunt calafellenc mantenia una distància mínima que tenia al sac per al descans. Al sac, però no estava lligada, ja que en el darrer segon del primer temps queia el segon gol gallec després de diversos intents on Carballeira, gràcies a un toc involuntari de la defensa tarragonina, ha aconseguit anotar. El gol ha fet molt mal a un equip que no ha estat encertat en les accions a bola aturada. Casas no transformava, ja en el segon temps, la desena infracció gallega.

Torres feia més mal amb el 3-0 en el minut 34, però Arnau Xaus, en l'acció següent, reduïa distàncies. L'estocada final arribava en el minut 43 quan Torres aprofitava una badada de concentració calafellenca per fer el definitiu 4-1 que posa el 2-0 a l'eliminatòria global. Divendres vinent al Pavelló Joan Ortoll de Calafell, primera final on els de Ferran López hauran de guanyar peti qui peti en el cas de voler continuar competint. Si cauen, adeu i fins a la temporada vinent.