El Calafell punxa contra l’Igualada en un duel d’alta tensió

Els verds no poden passar de l’empat davant l’Igualada i la quarta plaça, en possessió del Reus, s’allunya a quatre punts

08 de gener del 2023

El Club Patí Calafell no ha pogut sumar la victòria davant l’Igualada i s’ha hagut de conformar amb un empat (3-3). Els homes dirigits per Ferrán López no han anat mai per darrere a l’electrònic però els visitants han equilibrat el marcador en la recta final. Amb aquest punt i el triomf del Reus contra l’Arenys, els calafellencs queden a la cinquena plaça amb 24 punts.

Remuntada de l’Igualada

El bon inici de partit del Calafell no feia preveure com s’acabaria el duel. Els barcelonins, sisens a la taula, prometien donar guerra al conjunt baixpenedesenc i ho ha complert amb escreix. Jan Escala avançava l’equip de Ferrán López en el minut 10 després d’una jugada individual que acabava superant Torrents.

El públic local hauria d’esperar a la segona meitat per veure com Casas aprofitava un rebuig del porter Torrents per anotar el 2 a 0 i injectar tranquil·litat. Una serenor que s’ha trencat pocs segons després amb una blava a Arnau Xaus que ha acabat amb una superioritat numèrica mortal. Yeste aprofitava aquesta condició per anotar el 2 a 1 amb un xut potent.

El visitant Riba aprofitava la desena falta local per empatar en el minut 42 i Escala reaccionava amb el 3-2 en la jugada següent. El Pavelló sencer vibrava fins que el visitant Llenas, amb una acció per darrere de la porteria, feia el 3 a 3 definitiu. El punt deixa el Calafell cinquè amb 24 abans de rebre diumenge vinent a les 16.15 hores al Caldes.