El Nàstic allarga la ratxa guanyant el Celta Fortuna

Els tarragonins sumen la quarta victòria consecutiva amb un triomf al camp del fins ara líder de la categoria. Els de Dani Vidal es consoliden a la zona de playoff

Els grana sumen la quarta victòria consecutiva
Els grana sumen la quarta victòria consecutiva | @NasticTarragona
14 de gener del 2024
Actualitzat a les 18:40h
El Nàstic de Tarragona continua tocat per una vareta i ha sumat la quarta victòria consecutiva després d'imposar-se per la mínima (0-1) al camp del Celta Fortuna. Els viguesos, que fins aquesta jornada havien estat líders de la categoria, s'han trobat amb la versió d'aquell equip que va ser capaç d'ocupar la primera posició de la taula en el primer mes de competició. Els grana han estat seriosos en defensa, efectius en atac i homes com Alberto Varo ha brillat amb una magnífica actuació.

En ratxa

Segurament ni Dani Vidal s'esperava la situació que viu el seu equip després de perdre al camp de l'Unionistas de Salamanca. El triomf agònic contra el Tarazona amb un gol de Mario en el minut 98 ha estat el punt de partida d'un equip que sembla volar. Des d'aquell 10 de desembre, el Nàstic ha guanyat els tres partits de lliga que ha jugat i ho ha fet deixant la porteria a zero. Sis gols a favor i cap en contra.

Avui ni el Celta Fortuna que havia guanyat els darrers quatre partits ha pogut aturar aquesta dinàmica. Tot i que els gallecs s'han aproximat amb més insistència a la porteria rival, Alberto Varo allunyava el perill sense problemes. Els tarragonins semblaven tenir clar que tindrien alguna oportunitat i que s'havia d'aprofitar. Així ha estat quan Marc Fernández, que ha saltat a la gespa en el minut 28 per una lesió de Concha, assistia en profunditat a Pablo Fernández qui aconseguia batre el porter local César en el duel individual.

Alberto Varo ha salvat el triomf amb una intervenció de luxe en el temps de descompte Foto: @NasticTarragona

Els grana s'avançaven en el minut 53 i la pressió passava al bàndol gallec. El Nàstic, segur en defensa, ha fet un pas enrere en el tram final del matx, però ha pogut aguantar les envestides locals. Gràcies, en part, a les actuacions d'un Alberto Varo que ha posat una mà miraculosa en el temps de descompte per evitar un gran gol local de falta directa.

Amb aquest triomf, el Nàstic puja a la tercera posició amb 35 punts. L'ascens directe es troba a quatre punts i té cinc punts de marge respecte al primer equip que no disputarà la promoció d'ascens. Diumenge vinent a les 12.00 hores, el Lugo visitarà el Nou Estadi Costa Daurada per intentar assaltar el fortí tarragoní.

FITXA TÈCNICA
Celta Fortuna

César, Rodríguez (Manu 46'), Domínguez (Álvarez 46'), Lago (Durán 84'), López, Tincho, Román, Damián, Alfon, González (Garrido 57') i Blanco (López 57')
Gimnàstic
Varo, Domingo, Trigueros, Nacho, Oriol, Sanz, Borja (Dufur 78'), Andy (Gorostidi 46'), Concha (M. Fernández 28'), Jardí (Recio 78') i P. Fernández (Montalvo 70')
Gols
0-1 / P. Fernández (53')
Targetes grogues
Per als locals Domínguez (8'), Tincho (42') i Blanco (50') i per als visitants Sanz (38'), Andy (44') i Domingo (73')