El Nàstic s'esborra de la jornada i perd al camp de l'Unionistas

Els tarragonins quallen el pitjor partit de la temporada, encaixen dos gols en els primers 24 minuts de matx i encaixen la quarta derrota de la campanya

Quarta derrota del Nàstic durant aquesta temporada
Quarta derrota del Nàstic durant aquesta temporada | @NasticTarragona
03 de desembre del 2023
Actualitzat el 04 de desembre a les 7:38h
El Nàstic de Tarragona ha perdut per 2 a 0 al camp de l'Unionistas de Salamanca en un duel que ha quedat sentenciat en el minut 24 del primer temps. Els homes dirigits per Dani Vidal han quallat la pitjor imatge d'aquesta campanya i han deixat en un miratge la reacció del passat cap de setmana contra la Cultural. Aquesta és la quarta derrota de la campanya per a un equip que continua vivint de les rendes del gran inici de temporada.

Ramiro, Losada i cap a casa

El duel al Municipal Reina Sofía no ha tingut gens d'història. Un Nàstic mancat de gol comença el duel perdent per 2 a 0 i és incapaç de remuntar per sumar els tres punts. Els locals només han necessitat cinc minuts per a què Rastrojo provoqués un mareig en Joan Oriol per posar una centrada que Ramiro no deixava escapar. Rematada de cap i Varo no podia evitar la diana.

Per acabar-ho de rematar, una indecisió defensiva entre Dufur i Varo permetia el local Losada posar el cap davant la sortida del porter de La Canonja per enviar l'esfèric al fons de la xarxa en el minut 24. Faltaven 66 minuts per al final del matx, però l'encontre estava sentenciat. El Nàstic, un equip que li costa sang i llàgrimes marcar una diana, necessitava fer-ne tres per guanyar.

L'equip ho ha intentat, però Cacha, porter local, no ha tingut excessiva feina. La lesió de Pablo Fernández, que ha marxat del terreny de joc amb el nas sagnant, no ha ajudat a eixugar la pólvora ofensiva. Els castellans no han patit gens ni mica per conservar el resultat i han sumat el quart triomf de la campanya que els fa sortir de la puntuació de zona de descens.

El Nàstic queda novè a la taula amb 23 punts, a tres del playoff que marca el Barça Atlètic (26). La pròxima cita grana serà diumenge vinent a les 17.00 hores amb la visita del Tarazona al Nou Estadi Costa Daurada.