El Reus guanya a la pista del Liceo i el Calafell cau a casa

Sort dispar per al Reus Deportiu i el Calafell a la jornada 10 de l'OK Lliga. Ambdós s'intercanvien les posicions a la classificació

El Reus guanya tres punts d'or a una de les pistes més difícils del torneig
El Reus guanya tres punts d'or a una de les pistes més difícils del torneig | OK Liga TV
Redacció
03 de desembre del 2023
Actualitzat a les 19:57h
Cara i creu per al Reus Deportiu Virginias i el Parlem Calafell a la desena jornada de l'OK Lliga després del triomf ganxet a la pista del Liceo (1-2) i l'ensopegada calafellenca contra el Noia (1-2). Els representants del Camp de Tarragona a la màxima categoria d'hoquei patins no tenen temps per lamentar-se perquè dimecres hi ha nova jornada de lliga.

El Reus furga en la ferida del Liceo

Els homes dirigits per Jordi Garcia han sumat un triomf de prestigi a la pista d'un Liceo que travessa un dels moments esportius més delicats dels darrers anys. El projecte encapçalat per Juan Copa ha perdut la meitat dels partits de lliga que ha disputat, avui contra un Reus molt seriós i efectiu davant el porter local Martí Serra.

Els del Baix Camp s'han avançat amb un 0-2 al marcador aprofitant dos contraatacs excel·lentment executats. El primer, en el minut 8. Aragonès recuperava una bola en la sortida del Liceo i deixava Oruste sol davant Serra. L'exjugador dels gallecs no ha desaprofitat el regal i ha anotat un 0-1 que ampliaria Martí Casas en el minut 16 amb una assistència de luxe del capità Joan Salvat.

Com no podia ser d'una altra manera, el Liceo ha reaccionat però sense poder capgirar el marcador. Carballeira feia l'1-2 en el minut 32 per posar-li emoció a un duel que ha vist com el marcador es congelava. Els ganxets han mostrat solidesa darrere i han conservat el triomf per situar-se quarts a la lliga amb 17 punts.

El Noia remunta a Calafell

Els verds han patit la tercera derrota consecutiva (dos a la lliga i una a la Champions) després de caure per 1 a 2 contra un Noia que veia com Arnau Xaus avançava els locals en la primera acció del matx. El Calafell colpejava primer, però els de Sant Sadurní li donarien la volta a l'electrònic amb serenor. En un duel intens i carregat de faltes, Morales situava l'empat en el minut 23 després d'un insistent atac visitant.

Cara de circumstàncies de Jordi Ferrer, jugador del CP Calafell Foto: OK Liga TV

El Noia continuaria pressionant en el segon temps i després de fallar una directa de Gabarró, Xavi Costa trobaria el fons de la xarxa de Camps. Una assistència de l'exverd Humberto Mendes era aprofitada per un Costa que anotava l'1-2 en el minut 40. Tot i que els locals han buscat l'empat, no l'han trobat i el Calafell cau fins a la cinquena plaça amb 15 punts.

La pròxima cita del Reus Deportiu Virginias i del Parlem Calafell tornarà a ser a l'OK Lliga. Concretament dimecres a les 12.30 hores amb el Caldes visitant la capital del Baix Camp i el mateix dia però a les 18.30 hores amb el Calafell visitant l'Igualada.