URGENT

CCOO anuncia una vaga general a la indústria química de Tarragona durant la primera quinzena de febrer

Enrique Martín renova energies: «Estic com si m’haguessin fitxat ahir»

L’entrenador del Nàstic Enrique Martín reconeix que acaba la setmana de la seva possible destitució amb més força que mai. Agraeix al president i a la plantilla el suport

 

Enrique Martín, tècnic del Nàstic, continuarà a la banqueta passi el que passi en les darreres onze jornades de lliga. Així de contundent s’ha exposat el tècnic navarrès aquest migdia a la sala de premsa del Nou Estadi transmetent com veu ell la situació i com li va dir que la veia el president Josep Maria Andreu en la reunió de dimecres. No hi ha més debat: Martín seguirà fins al final: «Ha quedat totalment clar per part del president, anem fins al final. Ja no es parla més del tema. Estic amb energies renovades i una il·lusió màxima. Li vaig dir al president que si no hi hagués hagut aquest equip d’ara, jo hauria signat i me n'hauria anat. Però amb aquest equip, vaig fins a la fi del món, no abaixarem els braços».

 

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

 

Agraïment per la continuïtat

Martín també ha aprofitat la compareixença d’aquest divendres per mostrar el seu agraïment al president Josep Maria Andreu per la continuïtat a la banqueta: «Estic fort per seguir fins al final, he viscut això abans i hem tirat endavant sempre o quasi sempre. Agraeixo la iniciativa del president de facilitar-me l’esprint fins al final, em mataré pel Nàstic. El president ha apostat per mi no només ara, també des que vaig venir». A més, el navarrès reconeix que s’asseurà a la banqueta de la Romareda amb els ànims d’un debutant: «M’he tret un pes de sobre, hem arrossegat merèixer guanyar i que no arribi. Tot això ha suposat una font d’energia terrible per mi, espero que per a l’equip també. Estic com si m’haguessin fitxat ahir».

 

Confiança en els seus homes

Enrique Martín també ha volgut deixar clar, un cop més, que creu que l’equip té opcions d’aconseguir la permanència: «L’equip està capacitat, els últims partits hem merescut més que els contraris. No som ni millors ni pitjors, és el que han transmès. No abaixarem els braços, quan acabi la temporada veurem on som». Per rematar-ho, Martín ha deixat clar que l’equip saltarà sobre la gespa amb la idea de guanyar des del minut 1: «Anem amb la màxima ambició, no especularem, no tenim temps. Competirem al màxim, podem guanyar perfectament».

 

Enrique Martín a la sala de premsa del Nou Estadi | Joan Alfons López

 

L’equip s’ha entrenat aquest matí a les instal·lacions del Nou Estadi en la que ha estat l’avant penúltima sessió preparatòria del matx contra el Zaragoza de dilluns a les 21.00 hores. Dissabte i diumenge a les 10.30 hores es realitzaran els últims exercicis. Per aquest encontre, el tècnic Enrique Martín no podrà disposar dels lesionats Javi Márquez i Sebas Coris i d’un Iván López que segueix lluny de la forma competitiva necessària. Ramiro Guerra està quasi descartat mentre que Pipa i Mikel són dubte i fins dilluns no se sabrà si viatgen a l’Aragó.