Martín: «Els que es quedin, ho han de fer convençuts i lluitant per la causa»

Preocupació zero en un Enrique Martín que no veu cap problema en la sortida d’Albentosa i la manca d’encert en la punta d’atac

Enrique Martín, tècnic del Nàstic, es mostra confiat en la progressió del seu equip a l’hora de valorar les darreres hores de mercat. Albentosa va deixar el club ahir al vespre i el tècnic navarrès assegura que és un tema que no li ha llevat la son: «Qui no estigui per la causa, se’n pot anar. Ha marxat Raúl, bona sort, que li vagi bé, ja és història. M’ho van comunicar ahir a la nit i mireu, lloc per un altre. No em lleva la son res, està molt clar tot. El més important és que els que es quedin, ho han de fer convençuts i lluitant per la causa».

L’arribada de Villanueva

Ha marxat Albentosa però, el dia abans es confirmava la incorporació de Mikel Villanueva. Martín parla de l’exjugador del CF Reus cedit pel Málaga i afirma que, tot i estar capacitat per jugar de lateral esquerrà, a Tarragona ho farà de central: «Jugarà de central, la possibilitat de lateral és en cas d’emergència però el seu lloc natural és al centre. L’avantatge que adquirim amb el seu fitxatge és que és esquerrà, té sortida de la pilota ràpida i efectiva però ha de millorar altres coses, m’ha de comprar alguns afegits que li vull vendre per a què sigui un futbolista més complet».

Tano i els gols

El Nàstic ha reforçat la defensa amb l’arribada de Villanueva però la sortida d’Albentosa provocarà que l’entitat reactivi l’opció de Tano, central del Lleida. A la Budallera hi ha la consigna clara que no pagaran cap traspàs pel jugador, idèntica postura que ha impedit l’arribada de Fran Vélez. Caldrà esperar un esforç de l’esportista o la direcció esportiva centrarà els seus esforços en altres objectius. D’altra banda, tot i que els grana són el conjunt menys golejador de la lliga, Enrique Martín no pateix per la sequera dels davanters centre: «No em preocupa, els faran, ho sé. En la insistència està el premi, els hem d’alimentar com l’altre dia. Tinc confiança en el fet que aquesta gent trobi el camí del gol i la resta els hem d’alimentar per a què no diguin que no reben ni una pilota».

L’Elche, el gran oblidat

L’actualitat del mercat s’ha menjat quasi al 100% la prèvia del partit a Elx, diumenge a les 20.00 hores. Els tarragonins han realitzat aquest matí una suau sessió d’exercicis amb la mirada posada a un Martínez Valero on no s’ha guanyat mai. Enrique Martín té ganes de trencar amb els registres: «Les estadístiques estan per trencar-se, estan fent una temporada interessant i tenen un bon bloc. Per nosaltres és un partit on ens juguem pràcticament la categoria, hem de viatjar amb aquesta mentalitat».

L’equip s’ha entrenat aquest matí a les instal·lacions annexes del Nou Estadi i demà al matí repetirà escenari per partit cap a Elx en autobús vora les 15.00 hores. Una estona abans, els grana faran pública una convocatòria on s’esperen pocs canvis respecte a la que va guanyar per 1 a 0 el Córdoba el passat diumenge al Nou Estadi. Cal recordar que els tarragonins no disposen per lesió d’Iván López, Coris i Ramiro, mentre que Abraham és l’únic jugador de la plantilla que es troba a només una targeta de ser castigat per acumulació d’amonestacions. Avui no s’han exercitat futbolistes com Salva, Viti, Pol i Fali, que arrosseguen molèsties físiques de menor importància que no fan perillar la seva participació en el duel de diumenge.