Álvaro González Crespo

Primer fitxatge i anàlisis massius de la Covid-19 al Nàstic de Tarragona

El club anuncia el primer fitxatge del mercat estival: el porter Álvaro González. Tots els treballadors del club se sotmeten a les proves PCR per garantir la seguretat a les instal·lacions

El Nàstic de Tarragona ha engegat la maquinària de forma pública i notòria dins i fora del terreny de joc pel que fa a la temporada 2020-2021. L’entitat grana ha anunciat aquest matí la incorporació del porter Álvaro González Crespo, futbolísticament conegut com Gonzi, i ha sotmès a tot el personal de l’entitat a les proves PCR per garantir la seguretat de les instal·lacions i comprovar que tothom es troba en perfecte estat de salut.

Gonzi, joventut de Pamplona

Álvaro González ‘Gonzi’ és el primer fitxatge estival del Nàstic. Es tracta d’un porter de 22 anys format al futbol base del Club Atlético Osasuna i que la darrera temporada ha defensat els colors del filial del Deportivo Alavés al grup II de Segona Divisió B jugant un total de 22 partits, encaixant 24 gols i deixant la porteria a zero en sis ocasions. Segons el club grana, Gonzi gaudeix de «reflexos sota pals, mostrant-se ràpid i àgil en qualsevol acció per la seva potència de cames».

Després de la baixa de Bernabé Barragán, el club està en l’obligació de reforçar seriosament la porteria. Prèviament ja s’havia anunciat que la direcció esportiva havia previst que es realitzessin fins a vuit incorporacions, dues per línia. La porteria, una d’elles. I amb González, el Nàstic busca reforçar la porteria per, com a mínim, els dos anys pels quals ha signat.

Pedro Martín, Gerard Oliva i Pol Ballesteros al Nou Estadi
Pedro Martín, Gerard Oliva i Pol Ballesteros s'han sotmès a les proves PCR | Gimnàstic

Proves PCR per a tothom

Una de les primeres accions de Gonzi com a futbolista del Nàstic ha estat sotmetre's a les proves de detecció del coronavirus. Aquest fet és quelcom que s’ha estès a la totalitat dels integrants de la infraestructura tarragonina. Tots els membres del vessant esportiva, incloent-hi els jugadors i el cos tècnic, han passat per unes proves que no tindran un resultat definitiu fins dimecres. Pel mateix tràmit han passat tots treballadors de l’àmbit administratiu del club, complint així estrictament amb les mesures de prevenció.

En total, una cinquantena de tests han estat realitzats avui. A més, s’han adaptat les instal·lacions per evitar nous rebrots del virus mitjançant l’ús de gel desinfectant en totes les àrees i la posada a disposició de diferents EPI’s per als treballadors.