Wilfred al Nou Estadi

El Nàstic fitxa l’experiència de Wilfred per a la porteria

El club acorda la incorporació del porter sevillà per a les pròximes dues temporades, convertint-se així en la competència per a Gonzi, primer fitxatge estival grana

El Nàstic vol reforçar el projecte de cara a la temporada 2020-2021 i sembla decidir fer-ho en ordre. El club tarragoní ha anunciat aquest migdia el fitxatge de José Manuel Muñoz García, futbolísticament conegut com a Wilfred. Es tracta d’un porter de 36 anys nascut a Los Palacios y Villafranca (Sevilla) que s’ha compromès amb l’entitat per a les pròximes dues temporades.

Experiència i un llarg currículum

L’andalús arriba procedent del Marbella, club on ha competit les tres darreres campanyes arribant a disputar dues promocions d’ascens a Segona Divisió. Wilfred aportarà l’experiència sota pals que ha acumulat durant dotze temporades en la categoria de bronze del futbol espanyol. Amb més de 400 partits a l’esquena, Wilfred pot presumir d’haver estat el porter menys golejat del seu grup durant la seva estada al Guijuelo i al Llagostera, a més de ser-ho de tota la categoria durant la seva etapa al Mirandés.

Format al futbol base del Sevilla, Wilfred ha defensat els colors de molts clubs al llarg de la seva carrera. Los Palacios, el San Fernando, el Portuense, l’Ejea, el Puerto Real, el Guijuelo, el Mirandés, el Llagostera, l’Olot, el Villanovense i el Marbella són aquells que omplen el seu llarg currículum. Segons el Nàstic, el porter aportarà «seguretat sota pals amb uns bons reflexes i contundent en les pilotes aèries».

Wilfred al Nou Estadi
El porter de 36 anys aportarà experiència a la porteria grana | Gimnàstic

El sevillà s’incorporarà als entrenaments en la sessió d’avui dilluns prevista per a les 19.00 hores a les instal·lacions del Nou Estadi, fent parella de ball amb el també nouvingut Gonzi.


Comentaris
Soci número 788
I a l'Andreu fill predilecte de Tarragona i gafe del Nastic pa cuando lo foten fora?