Fran Carbia fitxa pel Dinamo Tbilisi georgià

Fran Carbia fitxa pel Dinamo Tbilisi de la lliga georgiana per seguir jugant al futbol. Se’n va avalat per Xisco Muñoz, membre de la direcció esportiva del Dinamo

Fran Carbia viatja avui dimecres cap a Geòrgia per formalitzar el seu fitxatge pel Dinamo Tbilisi de la lliga georgiana. El tarragoní, un dels damnificats per la crisi econòmica que pateix el CF Reus Deportiu, ha estat analitzant els darrers dies les diferents propostes que tenia sobre la taula i cap d’elles l’ha fet canviar la seva idea principal que començava a agafar forma els primers dies de l’any: marxar a la màxima categoria del futbol georgià.

Primera experiència fora del Camp de Tarragona

El Dinamo Tbilisi oficialitzarà pròximament la incorporació d’un Fran Carbia que viurà la seva primera etapa futbolística externa al nostre territori. Format al futbol base del Nàstic, el tarragoní va vestir la samarreta de la Pobla abans d’incorporar-se a un CF Reus on va donar el pas al professionalisme. En la darrera entrevista a TarragonaDigital, el fins ara roig-i-negre reconeixia estar estudiant diferents propostes, tot i que aquella que sempre ha estat un esglaó per sobre en els darrers dies ha estat la georgiana. Després de quasi sis anys a la capital del Baix Camp, Carbia sortirà de casa per viure una experiència a Geòrgia de la mà de Xisco Muñoz, exintegrant del Nàstic i actualment membre de la direcció esportiva del Dinamo Tbilisi.

El balear ja va viure una etapa com a futbolista a aquest club georgià, convertint-se en un heroi durant tres temporades on va gaudir de registres golejadors de primer nivell. Muñoz va arribar al Dinamo Tbilisi l’any 2012 i va dir adéu el 2015 per incorporar-se al Nàstic de Tarragona, aleshores a Segona Divisió B. 

El Dinamo, a punt de començar la pretemporada

La màxima categoria del futbol georgià dona inici a principis de març, fet que provoca que aquests dies el club es trobi en els primers passos de la pretemporada. Els jugadors comencen a passar les revisions mèdiques abans d’iniciar la preparació prèvia a un torneig que s’espera que doni inici en quelcom menys de dos mesos. Fran, que es troba en plenes condicions després de competir en dinou partits aquesta temporada amb el CF Reus, haurà de readaptar la seva planificació a un nou calendari que el portarà a competir fins al pròxim desembre.