Futbol, mitgetes, recurs, pilota

La Federació Catalana de Futbol atura tot el futbol català pel coronavirus

La FCF segueix les passes de la RFEF i atura totes les competicions que estan sota la seva organització. El futbol territorial, el futbol sala i el futbol base, dues setmanes sense competir

La Federació Catalana de Futbol acaba de fer oficial la suspensió de tots els partits previstos per als pròxims quinze dies, repetint les mesures aplicades per la Real Federación Española de Fútbol durant aquest migdia. La federació espanyola passava la responsabilitat a les federacions territorials d’aplicar o no les mateixes prohibicions davant l’avanç del coronavirus.

La mesura de la FCF, presa a primera hora de la tarda, afecta a tot el futbol que organitza: de Primera Catalana cap avall, el futbol femení, tot el futbol base menys la Divisió d’Honor Juvenil i tot el futbol sala de Tercera Divisió cap avall. Totes les disciplines i categories organitzades per l’estament presidit per Joan Soteras queden suspeses durant les pròximes dues setmanes.

Per tant, això es traduirà en el fet que el Camp de Tarragona no acollirà cap partit de futbol oficial fins, com a mínim, d’aquí a dues setmanes. Caldrà esperar per saber si altres federacions d’altres pràctiques esportives prenen una decisió semblant.