Un primer equip per a la Fundació, objectiu de l’Ajuntament per a la temporada 2020-2021

El consistori treballa de la mà de la Fundació Futbol Base Reus i desitja que per a la temporada vinent hi hagi un primer equip on puguin jugar els futbolistes sortints de la base roig-i-negra
Josep Cuerba (Ajuntament) i Xavi Castro (Fundació) durant la presentació del torneig | FFBR

Els lligams entre la Fundació Futbol Base Reus i l’Ajuntament de la ciutat es van enfortint de forma pública amb el pas dels esdeveniments. Després de la presentació del I Torneig Ciutat de Reus Juvenil celebrat aquest migdia a la Plaça Mercadal ganxeta, el regidor d’esports Josep Cuerba ha atès els mitjans de comunicació per tractar altres aspectes del futbol a la capital del Baix Camp. I, entre altres qüestions com la cessió de l'Estadi per a què juguin el Juvenil i el femení de la Fundació, ha afirmat que el consistori donarà un cop de mà per a què la Fundació Futbol Base Reus disposi la pròxima campanya d’un primer equip: «Posarem tots els esforços per aconseguir el millor per la ciutat, és el que Reus es mereix. Sabem que no podrem competir des de dalt de tot però, com a mínim, cal tenir una categoria que permeti treballar amb la gent que surti de la Fundació i tenir un primer equip de cara a la temporada vinent».

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

Crítica a Onolfo i a l’anterior Consell d’Administració

Cuerba ha aprofitat l’ocasió per carregar contra el paper de Clifton Onolfo en el present de la Societat Anònima Esportiva roig-i-negra: «No entenem el paper d’Onolfo, no l’entenem des del primer moment, 'mareja la perdiu' des de fa tres mesos. Ha estat desaparegut i ha tornat quan el problema era molt greu, la confiança en aquesta persona era zero, els fets que han anat passant ens han tret menys credibilitat». Onolfo demana que l’Ajuntament compleixi amb els compromisos que el consistori li va donar per realitzar un projecte urbanístic a més de l’esportiu i el consistori assegura que únicament van parlar amb ell sobre licitació de l’Estadi.

No només ha mostrat el seu malestar amb el nord-americà, també ho ha fet amb l’anterior Consell d’Administració: «Mirarem de buscar una solució amb la FCF o la RFEF perquè Reus ni l’afició es mereixen tot el que ha fet l’antic Consell d’Administració com l’actual». A més, Cuerba s’ha defensat d’aquells que acusen l’Ajuntament de no ajudar la Societat Anònima Esportiva a poder competir: «Com a Ajuntament no podem arribar tan lluny, no podem anar a salvar totes les empreses que van a un concurs de creditors».

"🏑 Supercopa d'Espanya - Semifinals: Un Reus-Liceo per trobar la primera final de l'any" "🚑 Pèssimes notícies per al Reus Deportiu: es lesiona César Carballeira"