Brugui fent el senyal de victòria

Llum verda a un Nàstic sense Covid-19 per començar a entrenar

El club grana informa dels resultats de les proves PCR fets a la seva estructura esportiva i administrativa. La pretemporada començarà demà dimecres

Bones notícies a can Nàstic. Les 52 proves PCR realitzades en les últimes hores per detectar algun possible cas de coronavirus han donat un resultat unànime: negatiu. Cap jugador ni tècnic del primer equip ni cap dels treballadors que formen part de l’organigrama administratiu nastiquer ha donat positiu, fet que permetrà al club de la Budallera poder operar sota el paraigua de la nova normalitat a partir d’aquest dimecres 5 d’agost.

D’aquesta manera, i després de mesos d’absència, tornarà l’activitat esportiva sobre les instal·lacions del Nou Estadi per posar la primera pedra de la temporada 2020-2021 que encara no té definit el seu desenvolupament. Oficialment no hi ha data d’inici de la competició ni format, fet que provocarà un retorn a la feina amb més preguntes que respostes. Tot i que els futbolistes tornaran a exercitar-se a un ritme molt suau tenint en compte els més de cinc mesos que acumulen sense competir, això suposarà un punt de partida per arribar en forma a una Segona B que, teòricament, hauria de començar al mes d’octubre.


Comentaris