Josep Maria Andreu i Xavi Bartolo observant un entrenament

El Nàstic aguanta Xavi Bartolo i dirigirà l’equip a Sabadell

Els grana mantenen Bartolo com a tècnic després de la reunió del Consell d’Administració. Ahir ja hi va haver una doble trobada i avui s’ha produït una altra

Xavi Bartolo seguirà a la banqueta del Nàstic. Com a mínim, una setmana més. Aquesta és la decisió que ha pres el Consell d’Administració del conjunt grana després d’una tarda de diferents reunions que han acabat amb la trobada de la majoria dels membres directius de la Societat Anònima Esportiva quan passaven pocs minuts de les 19.15 hores.

Al fil de la destitució

La destitució del lleidatà ha estat sobre la taula de forma més contundent que mai. La derrota al camp del Badalona (2-1), que l’equip estigui en zona de descens a Tercera Divisió i trobar-se a deu punts del playoff d’ascens i a catorze del lideratge per a un equip amb uns dos milions d’euros de pressupost han provocat que l’estabilitat de Bartolo a la banqueta estigui molt discutida.

La decisió s’ha pres fa uns minuts a les oficines del Club Gimnàstic després d’una reunió de pràcticament la totalitat dels membres directius de la Societat Anònima Esportiva, trobada que també ha comptat amb la presència del director esportiu Sergi Parés. Després d’analitzar la realitat, les expectatives i les possibles solucions, els dirigents nastiquers han decidit donar més marge a l’entrenador. Bartolo guanya 90 minuts de marge però no gaire més. Tot fa indicar que tot allò que no sigui endur-se els tres punts de la Nova Creu Alta diumenge a partir de les 17.00 hores, suposarà la destitució del lleidatà. Se li hagi transmès o no a Bartolo, ara sí que sembla que el tècnic tindrà un ultimàtum sobre la taula. Un ultimàtum que està dirigit sobretot als jugadors, amb els quals el Consell està altament decebut pel rendiment que estan oferint sobre la gespa.

Virgili: «Ens reunirem amb la plantilla i el missatge serà clar»

Jordi Virgili, vicepresident del Nàstic, ha estat la veu autoritzada del Consell d’Administració que ha parlat públicament després de la reunió. El dirigent grana ha anunciat la continuïtat del tècnic una setmana més d’aquesta manera: «Ens hem reunit, hem fet venir el director esportiu per valorar la situació de forma professional, entre tots l’hem valorat i tirarem endavant». Virgili ha afirmat que l’objectiu és continuar amb el tècnic: «Parlarem amb la plantilla, parlarem amb el tècnic, com vam fer la setmana passada. Continuarem en aquesta línia i volem intentar continuar amb el projecte que vam iniciar». Així i tot, ha deixat clar que «hi ha d’haver una reacció, tots veiem que hem de tenir més intensitat i que l’equip ha de començar a guanyar punts. Ens reunirem amb la plantilla i el missatge serà clar, hem de sortir d’aquí, començar a sumar punts, reaccionar i ser professionals».


Comentaris
Soci emprenyat6
Pensàveu que el Nàstic no podia anar a pitjor? Doncs ara ja teniu al Virgili àlies "Veu autoritzada" donant instruccions a la plantilla. Ell te la clau per guanyar partits, pero entre unes coses i altres es va liar i no ho havia pogut comunicar a la plantilla abans.