Onolfo ha pogut entrar a l'Estadi però no ha tingut accés a les oficines i els vestidors

Onolfo dona nous detalls sobre el seu projecte per al CF Reus

El propietari nord-americà del CF Reus Deportiu dona detalls mitjançant el compte oficial del club a Twitter de la idea que té per instaurar a l’entitat. Onolfo tornarà a Reus durant el març

Clifton Onolfo torna a entrar en escena. Tal com us va avançar TarragonaDigital  el 12 de febrer, el propietari nord-americà de la Societat Anònima Esportiva del CF Reus Deportiu tornarà durant el mes de març a la capital del Baix Camp i no ho farà sol. Farà acte de presència a la capital del Baix Camp acompanyat d’una delegació del Toronto Football Club i de possibles inversors per intentar desencallar el futur, aparentment complicat, d’un CF Reus que es troba dins del concurs de creditors mitjançant el seu administrador concursal, David López.

Abans d’agafar l’avió i ser físicament present a Reus, Onolfo ha reactivat  la seva comunicació  a les xarxes socials i el compte de Twitter oficial del CF Reus ha compartit amb els seus seguidors informació destacada. En un primer missatge, Onolfo demana unitat  per tenir èxit en la supervivència de la SAE i recorda que l’estadi necessita millores si volgués competir a Segona Divisió o a Segona B. El nord-americà nomena els requeriments de LaLiga per quan el club competia en la categoria de plata, tot i que les instal·lacions no haurien de sotmetre’s a una gran remodelació en el cas de competir de Segona B cap avall.

Onolfo demana unió

A més, recorda quelcom habitual en les seves paraules: les promeses que assegura que li va fer l’Ajuntament de la ciutat. Segons Onolfo, un dels motius pels quals va decidir-se per comprar el CF Reus a Joan Oliver van ser els compromisos per poder invertir en urbanisme i realitzar diferents construccions. Onolfo també aposta per què l’administrador aposti per la continuïtat del club i inclou dins de l’organigrama del seu teòric CF Reus a dos sectors esportius ben diferenciats. Una, la part amateur amb la Fundació Futbol Base Reus i inclou també el Club Futbol Reus Roig-i-negre, de recent creació per part de seguidors reusencs.

Pel que fa a la part professional, el pilar del projecte és un primer equip que hauria de competir a Segona Divisió o a Segona Divisió B, a més de comptar amb un filial a Tercera i un altre equip de l’acadèmia de formació de jugadors que està inclosa en el projecte. Ara bé, segons el mateix Onolfo en anteriors missatges a les xarxes socials, «l’objectiu és senzill, necessitem treballar tots junts i tirar endavant amb totes les persones de l’àrea de futbol de Reus i els meus inversors i estabilitzar-nos a Segona B per, al mateix temps, pressionar a LaLiga per a que ens torni els nostres diners».

Com us vam avançar recentment, Onolfo tornarà a Reus durant el mes de març i no ho farà sol. S’aproximen setmanes on, novament, el CF Reus tornarà a ser protagonista. Només el temps dirà si per quelcom positiu o negatiu.