Xavi Bartolo: «A partir d’aquest punt de partida, tot serà més fàcil»

El tècnic del Nàstic es mostra molt satisfet pel partit quallat pels seus jugadors, aconseguint deixar la porteria a zero. Pedro Martín i Pol Ballesteros, amb gana de més triomfs
Pedro Martín, un dels protagonistes a la zona mixta, saludant l'afició | Gimnàstic

El tècnic Xavi Bartolo, el bigolejador Pedro Martín i el desequilibrant i assistent en la primera diana, Pol Ballesteros, han estat els protagonistes després de l'Ebro-Nàstic (0-2). Els tres han atès els mitjans de comunicació i han compartit les seves valoracions del primer triomf nastiquer de la campanya 2019-2020.

 • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

🎙 Escolta les paraules de Xavi Bartolo 🎙

 

Xavi Bartolo

 • «El punt de partida de creixement d’aquest equip passava per ser més forts a nivell defensiu, intentar tenir la porteria a zero i per tenir més possibilitats hem apostat per una defensa de cinc»
 • «Durant la setmana, els jugadors han entès el missatge. A partir d’aquest punt de partida, tot serà més fàcil. Amb la solidesa defensiva i la qualitat que tenim a dalt, puntuarem fins i tot quan el joc no sigui molt brillant»
 • «Hem sabut competir des del primer moment i l’inici del segon temps per part nostre ha estat força bo. Després del primer gol tot ha estat més fàcil»
 • «És una bona victòria que esperem que ens ajudi a tenir més tranquil·litat a casa la pròxima setmana»
 • «Hem canviat radicalment la idea, hem buscat condicionar el joc des del primer moment. En moltes fases del partit ho hem aconseguit. Durant la setmana els jugadors han anat sentint-se més segurs, potser necessitaven algun estímul d’aquest tipus i allò que dona confiança és la victòria»
 • «Veient les prestacions d’avui, hi ha moltes possibilitats de tenir una certa continuïtat (sistema de joc). Haurem de veure, en funció del rival, amb quins matisos i com adaptem la idea general»
 • «Pel poc que he vist fins avui del Cornellà, és un equip amb unes característiques una mica similars a l’Ebro, ens pot servir d’idea inicial. Avui hem fet coses bé però hi ha coses que cal millorar. La victòria ens ajudarà que tot sigui fàcil»
 • «Si hem posat Brugui és perquè creiem que ens pot aportar coses. Estic content amb el seu partit i que li hagin sortit les coses bé, m’agrada que els jugadors que han sortit avui els hi hagi anat bé»
 • «M’agradaria que l’equip a casa fos un pèl més madur, la inquietud de la gent no ens ha de fer sortir del guió previst, la victòria d’avui ens ajudarà i espero que el pròxim cap de setmana els jugadors puguin ser capaços de llegir el partit en tot moment. Hem de jugar al que volem, no el que el públic et demana»
 • «Agrair a l’afició que ha vingut, és molt important. I també a la gent que ha estat positiva en els missatges d’aquesta setmana»

🎙 Escolta el bigolejador Pedro Martín 🎙

 

Pedro Martín

 • «No s’ha d’afluixar, això és allò que volem, tots els partits tenen molta dificultat i més contra nosaltres, un Nàstic a qui tots els rivals tenen una motivació extra»
 • «Estic molt orgullós del meu equip i del treball realitzat avui. Hem matinat a les sis, hem vingut a un camp amb una gespa on no estem acostumats a jugar i, així i tot, hem tirat endavant el partit»
 • «Hem de corregir errades, al nostre camp ens hem de fer forts i l’únic que s’ha de seguir és el nivell de competitivitat amb el qual hem estat avui. Després marcarem o no però cal donar-li importància i mèrit a l’equip per deixar la porteria a zero, s’ha fet un gran treball defensiu des de dalt fins a Bernabé»
 • «El que el mister ens explica ho entenem però a vegades ens ha pogut una mica la situació, avui ho hem dominat molt bé, hem sortit molt convençuts i amb les idees clares, hem vingut a un camp quelcom més difícil i un Ebro que només havia rebut un gol i els hi hem fet dos, té molt mèrit el treball ofensiu però em quedo amb el defensiu, he vist molta entrega»
 • «El partit del Cornellà és un més, no hauria d’haver-hi cap pressió, hem d’intentar treure punts ara per quan es juguin els partits de veritat, a finals de la lliga, tinguem un bon nivell»

🎙 Escolta Pol Ballesteros 🎙

 

Pol Ballesteros

 • «Necessitàvem la victòria, l’equip entrenava bé. Durant aquesta setmana havíem entrenat molt bé i volíem que ens sortissin les coses. Hem estat molt sòlids en defensa, quelcom que demanava el tècnic. Amb porteria a zero s’aniran sumant punts. En atac tenim qualitat per generar coses i així ha estat»
 • «L’afició ve d’un any complicat, ens demanaran victòries i nosaltres som els primers que volem. És important aquest triomf perquè necessitàvem la primera victòria per afrontar amb més confiança el següent partit. La setmana vinent farem un partit bo amb la proposta del mister, que és molt atractiva. Les coses estan canviant cap a bé, estic molt confiat en aquest equip»

"⚽ Tercera Divisió - Jornada 4: La Pobla guanya el Vilafranca i ja és líder en solitari" "⚽ Segona B - Jornada 4: El Nàstic guanya al camp de l'Ebro amb doblet de Pedro Martín"