Reus Deportiu-Barça, una semifinal de final

El Reus Deportiu Miró s’enfrontarà divendres a les 21.00 hores contra el Barça en la segona semifinal de la Lliga Catalana 2019. Un lloc en la final de diumenge, en joc

El Reus Deportiu Miró afrontarà aquest divendres a les 21.00 hores el partit més exigent de la temporada 2019-2020 enfrontant-se al FC Barcelona en el segon partit de semifinals de la Lliga Catalana d’hoquei patins. El duel, que es disputarà al Pavelló Olímpic de Vic, farà xocar dues de les grans potències de l’OK Lliga que lluitaran entre si per una plaça en la gran final de diumenge a les 20.00 hores on hi esperarà el vencedor de l’eliminatòria entre el Caldes i el Girona que es disputarà el mateix divendres però a les 19.00 hores.

El del Barça serà el cinquè encontre de pretemporada per a l’equip de Jordi Garcia. Els ganxets ja s’havien enfrontat abans a quatre encontres: un amistós i tres de Lliga Catalana. Tots ells han finalitzat amb triomf ganxet i els roig-i-negres buscaran mantenir la gran dinàmica de resultats davant el FC Barcelona, el duel més dur al qual s’hauran d’afrontar. El darrer matx contra el Noia (4-3) ja va suposar pujar un esglaó en el grau d’exigència estival i ara es posarà a prova l'engranatge ganxet. Davant s’hi trobarà un poderós Barça que manté el gran equip de figures amb l’únic canvi de Marc Gual per Helder Nunes, procedent del Porto.

El duel posarà punt final a les semifinals i definirà una final que ja tindrà el seu primer finalista abans de l’inici del matx. Superar la final avançada per accedir a la de veritat, primer objectiu d’un Reus Deportiu Miró que, independentment dels resultats, vol arribar en les millors condicions a la Supercopa que es disputarà el següent cap de setmana contra el Liceo.


Comentaris