Mor Josep Sentís, històric porter del Reus Deportiu

L'històric porter roig-i-negre va vestir la samarreta dels del Baix Camp durant més d'una dècada
Fotografia de família d'un sopar homenatge a l'equip que va guanyar el campionat de Catalunya 1950-1951 | Llibre del Centenari del Reus Deportiu

L'hoquei patins de casa nostra ha perdut un altre nom històric. Josep Sentís Roca, jugador del Reus Deportiu entre el 1948 i el 1962, ha mort aquest dimarts a l'edat de 88 anys. Sentís, que va rebre la insígnia d'or del club actualment presidit per Mònica Balsells, va ser integrant de l'equip d'hoquei que va guanyar el campionat de Catalunya i va quedar segon en el campionat d'Espanya la temporada 1950-1951.

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

Aquell equip estava format per Escoda, Pijoan, Orpinell, Magriñà, Grau i Sans, a més del mateix Sentís. L'històric porter va defensar els colors ganxets durant dotze temporades, realitzant una interrupció per un any de retirada i una breu estada al Club Patí Tortosa. En la seva etapa formativa, Sentís va jugar amb el Club Natació Reus Ploms fins al 1948, quan va començar el seu caminar al Reus Deportiu.

Un cop retirat, Sentís va formar part de la Junta Directiva de la secció d'hoquei patins, sumant així un assoliment més en una carrera on, com a jugador, va ser internacional amb Espanya en una ocasió.

"Estrena agredolça en la competició oficial 2020-2021 per al CBT" "Portugal es creua en el camí del Reus Deportiu i del Calafell a Europa"