Salvat pressionant Torné per recuperar la bola

El Calafell visita el Barça i el Reus Deportiu rep el Lleida en la jornada intersetmanal de lliga

Els roig-i-negres volen impedir la tercera derrota seguida tornant al Palau d’Esports per rebre el remodelat Lleida Llista. El Calafell, a buscar la sorpresa a la pista del Barça

Segona jornada intersetmanal de l’OK Lliga 2019-2020 després de les cites europees del cap de setmana. El Reus Deportiu Miró i el Club Patí Calafell afrontaran dimecres i dimarts, respectivament, els seus encontres de la jornada 9 de l’OK Lliga amb l’objectiu de sumar una doble victòria que es pressuposa força complicada davant l’entitat dels rivals als quals han de fer front els representants del Camp de Tarragona.

El Calafell visita el Palau Blaugrana

El CP Calafell serà el primer que competirà. El conjunt dirigit per Ferran López jugarà dimarts a les 21.00 hores a la pista del FC Barcelona. Els del Baix Penedès, que encara es troben assaborint el triomf davant el Reus Deportiu Miró, tenen el gran repte de buscar a la pista del poderós Barça donar la sorpresa i extreure quelcom positiu d’un dels desplaçaments més difícils de la temporada. Els blaugrana són tercers amb divuit punts, són els tercers màxims anotadors (amb un partit menys) i només han rebut deu dianes en contra.

Davant tindran un Calafell que veu porteria amb facilitat, situant-se com el quart equip més golejador i disposant també d’una de les defenses més segures: la quarta millor amb només 22 dianes encaixades. Pablo Álvarez, autor de 13 gols, posarà a prova el sistema de Ferran López. Arnau Xaus i Sergi Torné, amb sis dianes cadascú, buscaran el mateix a la porteria culer. Daniel Villar i Tania Pardo serà la parella encarregada de xiular el matx.

El Reus Deportiu vol recuperar el bon camí

El conjunt dirigit per Jordi Garcia jugarà dimecres a les 21.00 hores al Palau d’Esports rebent la visita del Lleida Llista Blava. El doble campió de la WS Europe Cup, que aquest estiu ha hagut de remodelar profundament el seu equip, intentarà sotmetre el conjunt ganxet a la tercera derrota consecutiva després de perdre a Calafell i a la pista del Lodi en el matx de la Lliga Europea. Els de la Terra Ferma són setens amb 11 punts, idèntic registre que un Reus Deportiu que té un partit pendent de disputar.

El Lleida ja ha guanyat dos dels quatre partits com a visitant, perdent únicament a la pista del Deportivo Liceo (2-1). Oriol Vives és el seu màxim golejador amb vuit dianes tot que fins a cinc jugadors ja han vist porteria en, com a mínim, tres ocasions. El Reus, per la seva banda, concentra l’olfacte en Àlex Rodríguez i Marc Julià, autors de deu i nou dianes, respectivament. Antonio Gómez i David Godia seran els encarregats de dirigir l’encontre.


Comentaris