Mitgetes i patins per jugar a hoquei

El Reus-Lleida se suspèn per la Covid-19 i el Calafell i el Vendrell s'adapten

Els equips de casa nostra s’adapten a les mesures per prevenir l’expansió de la Covid-19 avançant horaris dels partits, canviant-los de dia o jugant jornades de dates més avançades. El Reus-Lleida s'ha hagut de suspendre

L’expansió de la Covid-19 i les mesures socials aplicades han provocat que bona part de la jornada 6 de l’OK Lliga 2020-2021 es vegi alterada de diferents maneres. Uns partits han canviat d’horari i d’altres de dia, a més d’acords entre entitats que tenien rivals amb casos positius dins de la plantilla i que han acordat jugar el seu encontre previst per d’aquí a un temps i així evitar una jornada sense competir.

El Reus-Lleida, suspès

El Reus Deportiu Miró havia de competir diumenge 1 de novembre a les 16.00 hores contra el Lleida Llista al Palau d’Esports però el partit s'ha suspès per un positiu en el Caldes, darrer rival dels lleidatans. Els jugadors dirigits per Jordi Garcia ja havien canviat de dia i hora del matx per evitar incomplir amb les mesures establertes amb el toc de queda a les 22.00 hores, fet que també havia provocat que el duel fos a porta tancada. Per tant, els del Baix Camp hauran d'esperar una setmana per tornar a vestir-se de curt.

El Calafell vol tornar a sumar

El Club Patí Calafell ha avançat dues hores l’horari del seu matx, que també es disputarà a porta tancada, i jugarà dissabte a les 18.00 hores davant el Taradell al Pavelló Joan Ortoll. Els homes dirigits per Pere Varias volen trencar amb el mal moment de resultats després de tres derrotes seguides imposant-se a un Taradell que actualment és rival directe ocupant la dotzena posició amb quatre punts. Els barcelonins venen de perdre contra el Girona (3-5) i compten amb Dani Rodríguez i Víctor Crespo com a màxims golejadors amb tres dianes per cap.

L’equip entrenat per Ferran Moreno buscarà el segon triomf de la campanya contra un Calafell que arriba al matx després de no poder jugar el passat cap de setmana i tenir encara fresc el record de la derrota davant el Lleida (1-3). La manca de definició dels del Baix Penedès pesa en un Calafell que vol sumar de tres en tres per allunyar-se de la zona baixa. Alberto López i Josep León.

El Vendrell i el Liceo avancen el seu encontre

El Club d’Esports Vendrell havia d’enfrontar-se aquest cap de setmana al Voltregà però els recents positius dels barcelonins han provocat la suspensió del matx. Un altre rival en les mateixes circumstàncies ha estat un Liceo que no ha pogut afrontar el seu duel davant el Palafrugell, fet que ha provocat que els del Baix Penedès i els gallecs arribessin a un acord per avançar el duel de la jornada 9 entre Liceo i Vendrell.

D’aquesta manera, els vendrellencs viatjaran a La Corunya per jugar diumenge a les 12.00 hores i evitar així estar una setmana sense competir. El Liceo  arriba al matx havent guanyat tot el que ha jugat: quatre partits. Després de veure ajornat el duel davant el Voltregà  el passat cap de setmana, els de Juan Carlos Copa arriben davant el Vendrell amb el repte de mantenir l’estadística perfecta. Els jugadors dirigits per Josep Lluis Delriu arriben al duel després de caure a la pista del Mataró i amb el repte de tornar a sumar tres punts després de tres setmanes.

Di Benedetto i Adroher, amb set i sis gols, són els màxims anotadors dels gallecs mentre que Necchi lidera la taula golejadora al Vendrell amb quatre dianes. Iñigo López i Enrique Manuel Díaz són els àrbitres del matx.