Ja se sap l'horari del derbi entre el Nàstic i el CF Reus de la 25a jornada

El partit es jugarà a les 18 h del 9 de febrer si s'acaba resolent el conflicte

A les sis de la tarda del pròxim dissabte 9 de febrer. Aquests són el dia i l’hora en què es jugarà el derbi tarragoní, entre el Nàstic i el CF Reus. D’aquesta manera, La Liga 1|2|3 ha fet públic aquest dilluns, 21 de gener, l’horari de la jornada número 25 en què la pilota rodarà a la gespa del Nou Estadi per disputar aquest clàssic tarragoní. Ara bé, serà així sempre que s’acabi resolent el conflicte entre el club reusenc i La Liga.

Ara per ara, el CF Reus té tots els partits de la segona volta de la competició suspesos, mentre que el Jutge de Disciplina Social no taqui l’expedient disciplinari que el club té obert a causa dels incompliments econòmics amb els seus futbolistes. Aquest cap de setmana passat es va suspendre el darrer partit dels ganxets, que s’havia de disputar a l’Estadi Municipal contra Las Palmas. Tot i que en un primer moment la RFEF havia anunciat que sí que es disputaria, minuts després la decisió de La Liga ho tombava i afirmava que el partit entre reusencs i canaris no es jugaria.

Un grup inversor americà compra el CF Reus

Aquest mateix dilluns, 21 de gener, el CF Reus ha fet pública la venda del 99,7% de les accions al grup inversor US Real State Investment, encapçalat per Russell Platt i Clifton Onolfo, president i vicepresident. Així doncs, aquesta inversora salvarà el CF Reus assumint el seu deute de 5 milions d’euros, a més d’injectar una gran quantitat de diners per tal d’encarar el mercat d’hivern.

D’altra banda, els nous propietaris del CF Reus ja han anunciat que tenen prevista la reforma de l’estadi, el qual serà rebatejat amb el nom de «Gaudí» i tindrà una capacitat de fins a 18.000 espectadors. A més, voldrien construir un centre comercial a la zona del polígon AgroReus.