Javi Jiménez, defensa del Nàstic: «La segona volta serà espectacular»

Javi Jiménez, jugador del Nàstic de Tarragona, confia cegament en el fet que la millora de l’equip permetrà fer una molt bona segona volta on calen 34 punts per arribar als 50

Javi Jiménez, lateral esquerre amb molta projecció ofensiva del Nàstic de Tarragona, està extremadament confiat en les possibilitats del seu equip d’aconseguir la permanència després de la millora mostrada en les darreres setmanes. El defensa de Quesada (Jaén) ha parlat aquest matí abans que l’equip pugés a l’autobús per dirigir-se a Olot on aquest dimecres i demà dijous realitzaran diferents entrenaments per evitar empitjorar la gespa del Nou Estadi. L’andalús ha estat contundent a l’hora d’assegurar que «la segona volta serà espectacular» a nivell de resultats: «Comencem la segona volta i estic convençut que amb les sensacions que deixem dins i fora del camp, la segona volta serà espectacular».

Lluny de les calculadores

La permanència, un any més, està xifrada en 50 punts. Si el Nàstic vol assegurar-se la continuïtat a la categoria de plata del futbol estatal, està obligat a arribar al mig centenar de punts si no vol patir fins al darrer minut de la darrera jornada. Això implicar que en els pròxims 21 partits s’han de sumar 34 punts. Tenint en compte que queden 63 en joc, suposa guanyar un mínim d’onze o dotze encontres. Són xifres que maregen en comparació amb les estadístiques quallades fins ara: «No sóc de fer números», explica un Jiménez que assegura veure capacitat a l’equip per aconseguir-ho.

Ara bé, s’aconsegueix sobre la gespa i no parlant i teoritzant: «S’ha de competir, amb paraules no és suficient. S’ha de saber anar per davant per darrera i amb igualtat en el marcador i ser conscient d'allò que demana el joc en cada moment. El nostre treball requereix aguantar la pressió i si sabem gaudir d’aquesta pressió, tot ens anirà millor».

 

ÀUDIO: Declaracions de Javi Jiménez abans de viatjar a Olot

Es renta les mans sobre una possible sortida

El nom de Javi Jiménez ha estat  relacionat en les últimes setmanes amb l’entorn de la Cultura Leonesa per reforçar la banda esquerra. Sobre aquesta situació, el de Quesada ni confirma ni desmenteix, únicament assegura que «em mantinc al marge d’aquestes coses, em limito al dia a dia, a venir, a entrenar, donar els meus serveis al Nàstic, això són coses on vull estar al marge per no despistar-me».