Josep Maria Andreu ja és Fill Predilecte de Tarragona: «És un honor»

El president del Nàstic rep el diploma en un acte celebrat a la Sala de Plens de l’Ajuntament de Tarragona. El màxim mandatari grana, emocionat: «No em sento mereixedor però l’accepto encantat»
Andreu rebent el diploma de mà de l'alcalde Pau Ricomà | Àngel Ullate

 

«És un orgull i una satisfacció rebre el títol de Fill Predilecte de la ciutat, és un honor grandíssim i estic molt content i emocionat». Així es pronunciava Josep Maria Andreu, president del Nàstic, minuts després de rebre el diploma oficial que el distingeix d’entre la resta de ciutadans. Andreu s’ha mostrat molt agraït i ha reconegut que «és una responsabilitat i vull donar les gràcies a les tres persones que van tenir la iniciativa: el Juli Esporrín, l’Agustí Mallol i el Jaume Budesca. També a les penyes del Nàstic i tota la gent que ha col·laborat. I també a la meva família pel seu suport incondicional en els bons i els mals moments».

 

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

 

Andreu: «És un honor»

El president grana ha rebut la distinció amb un Saló de Plens ple de gom a gom amb la presència dels jugadors i tècnics del primer equip i els integrants del Nàstic Genuine, a més de directius i familiars d’Andreu. Com no podia ser d’una altra manera, el president ha reconegut que «és un honor, el màxim que em pot passar. Al 2006 l’alcalde Nadal va donar-me la possibilitat de fer el pregó de Santa Tecla, no em sento mereixedor però l’accepto encantat. M’entrego en cos i ànima al Nàstic, he viscut més moments bons que dolents. Ara travessem una situació complicada, s’agraeix».

 

Josep Maria Andreu ja és Fill Predilecte de Tarragona: «És un honor» | Àngel Ullate

 

 

Andreu també ha tingut paraules per al Nàstic Genuine després de lloar el projecte en el seu discurs: «El Genuine és la culminació de moltes coses que hem fet en l’apartat econòmic, esportiu i social. Hem fet moltes coses bones però el Genuine ha estat quelcom important per la ciutat». A més, ha recordat els seus inicis al club, que únicament era aficionat: «De ben petit anava amb els meus pares a l’Avinguda Catalunya a veure els partits del meu equip, era el premi al bon comportament».

 

Parla de la situació esportiva

El president nastiquer no ha obviat la qüestió esportiva i ha reconegut que «fa una mica de ràbia que no coincideixi en un bon moment esportiu». Sobre la situació del primer equip, Andreu ha mostrat total confiança en Xavi Bartolo: «Tinc plena confiança en els tècnics, els jugadors i l’afició. Entre tots i tots junts ho tirarem tot endavant. A la vida sempre s’ha de tenir paciència, hem d’intentar veure l’ampolla plena. Bartolo té tota la nostra confiança, confio plenament en ell».