GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Una classe magistral de Sébastien Loeb el situa líder del RallyRacc

Sébastien Ogier es despenja de la lluita del mundial després de patir problemes hidràulics a la direcció assistida del seu Citroën durant el segon tram del dia
Sébastien Loeb ha estat el més ràpid durant la jornada d'aquest divendres. | Natàlia Piqué

 

 

Dia devastador pel pilot francès de Citroën. Sébastien Ogier ha patit una inesperada pèrdua de temps només començar l’etapa matutina d’aquest divendres per problemes a la direcció.

 

El líder de la primera etapa del RallyRACC ha estat el seu compatriota Sébastien Loeb que ha agafat el lideratge de la prova després d’un dia amb molts canvis a la general. Dani Sordo immers en la lluita, finalitza el dia en tercera posició, molt a prop del seu company d’equip Thierry Neuville.

 

Sébastien Ogier ha patit molts problemes que l'han complicat la lluitat pel lideratge. | Natàlia Piqué

 

Matí complicat per Sébastien Ogier

Durant la primera passada per Horta-Bot 1, Ogier, amb problemes hidràulics a la direcció assistida, ha hagut d’afrontar el tram més llarg del dia —La Fatarella-Vilalba 1— amb greus complicacions, perdent quasi tres minuts respecte al seu rival pel campionat, Ott Tänak.

 

El pilot càntabre Dani Sordo ha tornat a fer gala de la seva experiència en aquests trams mixtes de terra i asfalt, lluitant segon a segon a cada especial amb Thierry Neuville, fins que ha aconseguit el lideratge i un avantatge d’1 segon al final del bucle matinal.

 

Dani Sordo ha lluitat durant tota la jornada per aconseguir el lideratge. | Natàlia Piqué

 

Classe de conducció de Sébastien Loeb

Després de l’scratch de Sébastien Loeb a La Fatarella-Vilalba, abans de l’assistència del migdia a Port Aventura, el francès ha mantingut un fort ritme per les carreteres tarragonines i ha marcat els millors temps durant la seva segona passada pels últims trams del dia.

 

Només Dani Sordo ha pogut trencar l’hegemonia del francès aconseguint l’scratch en la segona passada per Gandesa, tram que obria el bucle vespertí. El pilot finlandès Esapekka Lappi també ha patit problemes tècnics al seu Citroën C3WRC que l’han obligat a retirar-se.

 

La jornada ha conclòs amb Sébastien Loeb com a nou líder del RallyRACC, seguit de Thierry Neuville a tan sols 1.7 segons i de l’espanyol Dani Sordo, a 7.6 segons del líder. La lluita pel mundial segueix més boja que mai amb Ott Tänak en cinquena posició a 21.7 segons del francès i amb clares opcions de millorar la seva posició durant l'etapa d’asfalt d’aquest dissabte. L’altre competidor pel títol, Sébastien Ogier, totalment abatut i sense confiança en l’última passada del dia, se situa en la dissetena posició a més de quatre minuts del líder.

 

Dissabte, l’asfalt serà el protagonista amb tres trams a doble passada i l’especial urbana de Salou que s’encarregarà de tancar la segona etapa del RallyRACC.

 

També et pot interessar