GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Marc Márquez crema pneumàtic al Karting Vendrell

El pilot de Cervera visita el Karting Vendrell per no mantenir-se lluny de la velocitat davant la impossibilitat d’entrenar sobre una moto fora de tests oficials
Marc Márquez sobre el kart de Fernando Alonso al Karting Vendrell | Marc Márquez

 

Marc Márquez va deixar petjada al Karting Vendrell. El pilot de motos de Cervera, que es troba en ple procés de recuperació d’una intervenció quirúrgica a l’espatlla esquerra, va decidir passar-se dimarts passat pel Vendrell per apujar-se a un kart i cremar pneumàtic a les instal·lacions del Baix Penedès davant la impossibilitat de poder entrenar sobre una moto fora dels tests oficials de pretemporada.

 

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

 

El català, que no vol allunyar-se de la velocitat i l’adrenalina durant el període de recuperació, va utilitzar un dels karts de la firma de Fernando Alonso per alliberar tensions entre els dos entrenaments oficials que tenia per endavant: el que ja havia celebrat a Sepang entre el 6 i el 8 de febrer i el que va disputar des de dissabte i fins ahir a Qatar.

 

Estimulant l’espatlla

Márquez, de 26 anys acabats de complir, va ser intervingut a l’espatlla esquerre el passat 13 de desembre. El vigent campió del món de MotoGP va decidir passar pel quiròfan de l’Hospital Universitari Dexeus de Barcelona per solucionar la dislocació recorrent de l’espatlla esquerra, lesió que va patir durant tota la temporada anterior i a la qual va voler posar remei definitiu. D’aquesta manera, el de Cervera espera arribar en condicions óptimes per a la nova temporada de motor que començarà el pròxim 10 de març.

 

El pilot va compartir la jornada de karts al Vendrell mitjançant el seu perfil a Instagram. Márquez compta amb més de 3.750.000 seguidors en aquesta xarxa social i el vídeo té ja quasi mig milió de reproduccions. En aquest es pot veure Márquez pilotant a grans velocitats i donant diferents voltes al circuit del Karting Vendrell. Ell mateix comentava a les xarxes que «seguim amb la recuperació, estímuls nous per a l’espatlla».