GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Javi Márquez pateix un accident de trànsit a Tarragona i es trenca l’estèrnum

El futbolista del Nàstic va patir un accident a la zona de Les Gavarres i ha patit un trencament de l’estèrnum
Javi Márquez durant l'entrevista al Sempre Nàstic de la temporada passada | TarragonaDigital

 

Males notícies a can Nàstic. El migcampista grana Javi Márquez s’ha trencat l’estèrnum després de patir aquest dilluns un accident de trànsit. El fet es va produir vora les 19.00 hores a la zona de Les Gavarres i va acabar amb el futbolista patint un fort impacte que li va provocar una fractura a l’estèrnum. El club ha informat de l’incident en l’informe mèdic setmanal on deixa constància dels jugadors que no estan disponibles per a jugar. Sobre Márquez, l’entitat avisa que el seu retorn al grup dependrà de la consolidació de la fractura i de com és capaç de tolerar el dolor amb l’activitat física.

 

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

 

Coris al quiròfan

Més enllà del cas de Márquez, altres noms formen part de la infermeria. Sobre tots ells, destaca el d’un Sebas Coris que segueix aqueixat de lumbàlgia. El futbolista cedit pel Girona forma part de la infermeria des que va començar l’any, sempre patint lumbàlgia. El tractament conservador al qual s’ha vist sotmès no ha donat els resultats desitjats i el jugador serà sotmès a una intervenció quirúrgica durant el mes de març. Pel que fa a Uche, el nigerià inicia el treball amb el grup a l’espera de rebre l’alta, situació que podrien viure Iván López i Ramiro Guerra.

 

El lateral cedit pel Llevant, que va ser intervingut del menisc extern del genoll esquerre, tolera el treball específic i ja disposa de l’alta mèdica, tot i que no rebrà el vistiplau per a competir fins que no es faci una prova d’imatge aquest pròxim dijous. Pel que fa a Guerra, el migcampista segueix recuperant-se de la lesió muscular al recte femoral dret i ja ha iniciat el treball amb el grup. Dijous també realitzarà una prova de control per valorar quan pot rebre l’alta esportiva.