NOU I GRATIS

Tens Telegram? Afegeix-te al canal de Tarragona Digital clicant aquí. T’encantarà!
Enrique Martín a la sala de premsa del Nou Estadi parlant dels primers dies com a tècnic

Martín sobre l’autocrítica de Fàbregas: «No em molesta gens ni mica»

Enrique Martín, tècnic del Nàstic, dona normalitat a l’autocrítica del club oferta pel director general Lluís Fàbregas aquest passat dilluns al Sempre Nàstic

Enrique Martín ha donat normalitat absoluta a les declaracions de Lluís Fàbregas el passat dilluns al Sempre Nàstic on el director general grana realitzava una contundent autocrítica davant la complicada situació esportiva que viu el primer equip. Martín, un dels que sortia esquitxat per la sinceritat del vallenc, no li sorprèn però tampoc entra en valoracions i se cenyeix a respectar les opinions alienes en una resposta seca i força interpretable: «S’ha de respectar l’opinió de Lluís (Fàbregas). Ell ha entès que és el moment de dir això, no hi ha res estrany. Ho entén així i cal respectar-lo, no hi ha res a opinar. No em molesta gens ni mica. Estic endinsat en el meu equip, els jugadors i lluitar fins al darrer segon».

 

Barrada segueix sense entrenar

Martín ha passat de puntetes per un dels temes més d’actualitat a la Budallera. El club ha obert un expedient disciplinari al migcampista Abdel Barrada argumentant incompliments del codi de règim intern com arribar impuntual a diversos entrenaments o no mantenir-se en forma tot i les indicacions de l’entitat. Barrada tampoc s’ha entrenat avui amb la resta dels seus companys i no s’ha vestit de curt per exercitar-se amb el primer equip des de la setmana passada. AFE, l’Associació de Futbolistes Espanyols, està assessorant el futbolista nastiquer al qual el club vol rescindir el seu contracte tot i que Barrada no està per la labor. Enrique Martín ha dit el següent a la sala de premsa del Nou Estadi: «És una situació que el club ha decidit així, no comentaré res més enllà d’allò que sigui el terreny esportiu i de la plantilla, és un tema del club».

Una bipolaritat que Martín no entén

Fàbregas i Barrada han estat temes que ha tractat Martín en la roda de premsa prèvia a la visita de l’Sporting dissabte a la tarda al Nou Estadi. Un rival que acumula set jornades sense perdre i que buscarà a Tarragona aproximar-se més a la promoció d’ascens davant un Nàstic que s’aferra a la imatge que ofereix davant el seu públic. La bipolaritat quan juga com a visitant és quelcom que Martín no entén: «Aquesta és la pregunta que em faig. Com pot ser que passi. El futbol té aquestes dinàmiques que a un no li han passat mai però al llarg d’una trajectòria poden passar coses de tota mena». Passi el que passi dissabte i en la resta de jornades, Martín té clar que l’equip ha de lluitar amb orgull: «Hem de sortir amb orgull fins al final, queden vuit partits, hem de seguir competint, hem de guanyar i sortir amb el cap alt. I cadascú ha de posar el màxim, no tinc dubtes que tots els jugadors ho volen fer així. No he conegut mai en la meva carrera esportiva que salti sobre la gespa amb la intenció de fer-ho malament».

 

L’equip s’ha entrenat aquest matí a les instal·lacions del Nou Estadi en la que ha estat la penúltima sessió preparatòria del matx contra l’Sporting de dissabte a les 18.00 hores. Per aquest encontre, el tècnic Enrique Martín disposarà de tota la plantilla menys el lesionat Coris, que s’està recuperant de la intervenció quirúrgica per lumbàlgia a Girona, ni de l’apartat Abdel Barrada. La resta, tothom a disposició de l’entrenador navarrès.


Comentaris