El Nàstic traspassa Maikel Mesa a Las Palmas

El club grana tanca així un dels serials de l'estiu amb la venda de Maikel Mesa a la Unión Deportiva Las Palmas. L'operació rondarà els tres quarts de milió d'euros
Maikel Mesa durant una entrevista al Sempre Nàstic la temporada passada | Joan Alfons López

Punt final a un dels serials de l'estiu a can Nàstic. El conjunt grana anunciarà en les pròximes hores el traspàs de Maikel Mesa a la Unión Deportiva Las Palmas i conclourà una de les qüestions que més mals de cap ha produït al club i a l'entorn grana durant aquesta pretemporada. El canari de 27 anys nascut a Santa Cruz de Tenerife veu així complert el seu desig de jugar a prop de casa després d'una bona campanya 2017-2018 amb el Nàstic i fa un salt de qualitat per incorporar-se a un club que lluitarà per ascendir de forma directa a Primera Divisió i tornar al cel del futbol estatal un any després del descens.

La xifra del traspàs, des de Las Palmas de Gran Canària

Segons el mitjà 'Canarias 7', encarregat de destapar el definitiu final del futbolista, l'acord entre l'entitat tarragonina i la canària per traspassar el futbolista està xifrada en una transferència econòmica de 700.000 euros, elevant considerablement la teòrica oferta anterior del Málaga i apropant-se a les pretensions nastiqueres. Mesa, amb la idea clara d'abandonar Tarragona des de principis d'estiu, havia despertat l'interès de conjunt groc i del Málaga, dos dels equips més ambiciosos de cara a aquesta campanya 2018-2019 i que havien centrat els seus esforços en el futbolista canari.

Pugna Málaga-Las Palmas

El Nàstic, conscient del potencial econòmic d'ambdues entitats (i més després de rebre l'ajuda pel descens de categoria que ofereix LaLiga), ha volgut forçar la maquinària i esgarrapar la màxima quantitat possible de traspàs. Finalment, quan semblava que els canaris es despenjaven de l'interès per Mesa després de setmanes de rumors i converses, han avançat per la dreta al conjunt malagueny i incorporen un Maikel Mesa que apunta a convertir-se en un home important dins dels esquemes del tècnic Manolo Jiménez.

Mesa rep la presió de Gus Ledes | Laia Solanellas

Mesa i l'aclucada d'ull definitiva a les xarxes socials

Mesa, criticat aquest estiu des de l'entorn nastiquer per realitzar aclucades d'ull a les xarxes socials als diferents clubs que l'han volgut fitxar, ja ha deixat entreveure a primera hora del dia la seva incorporació a Las Palmas començant a seguir el perfil públic del conjunt canari. Ara, mesos després de tot l'inici del serial Mesa, aquest arriba al punt final a hores del debut dels grana en la categoria. Com ja han repetit en diverses ocasions el director esportiu Arnal Llibert i l'entrenador José Antonio Gordillo, serà el moment d'accelerar el fitxatge d'un migcampista a la Budallera.

Després de l’entrenament, comiat

El conjunt nastiquer s’ha exercitat aquest matí al CAR de Sant Cugat i al seu retorn, Mesa ha pogut acomiadar-se dels seus companys el darrer any.

Maikel Mesa en el moment d'acomiadar-se d'alguns dels seus companys | Jordi Blanch / Tarragona Ràdio

"Xavi Bartolo (CF Reus): «No especularem amb el marcador contra Las Palmas»" "Entrevista a Xavier Llastarri: novetats de l'Estadi, Cuenca, pressupost, samarretes..."