El Genuine de la Fundació Futbol Base Reus, a punt de jugar un partit

Els equips del Nàstic i CF Reus Genuine, protagonistes del nou àlbum de cromos de LaLiga Genuine

L'edició física comptarà amb els 36 equips de la lliga | Hi haurà els 1.000 jugadors i jugadores

Els equips de LaLiga Genuine Santander tornen a tenir l'àlbum de cromos de Panini després de l'èxit de la col·lecció virtual, els quals compten amb la col·laboració de la Fundació LaLiga i Santander Espanya.

En aquest sentit, els 36 equips de la competició, on formen part el Gimnàstic de Tarragona i el CF Reus, i els 1.000 jugadors i jugadores, a més dels entrenadors i entrenadores, es veuran reflectits en aquesta primera edició de la col·lecció oficial de cromos Genuine.

El naixement de l'àlbum es remunta al passat 7 de novembre de 2019, quan es va presentar oficialment la tercera temporada de la competició. Durant l'acte, amb la presència de Javier Tebas, president de LaLiga; Rami Aboukhair, conseller delegat de Santander Espanya; i Vicente del Bosque, ambaixador de LaLiga Genuine Santander, es va anunciar la creació d'aquesta col·lecció de cromos de la lliga de les vertaderes estrelles.

El passat mes d'abril, durant «La Llamada de la Ilusión», es va presentar l'edició virtual de l'àlbum de LaLiga Genuine Santander i es va anunciar que hi hauria una edició física per a tots els protagonistes. Amb aquest àlbum, LaLiga i Santander Espanya volen mantenir viva l'essència dels valors d'aquesta competició i que tots els que ho fan possible tinguin aquest record.

Muntatge de diversos cromos del CF Reus i del Nàstic per a l'àlbum de Panini de LaLiga Genuine
Alguns dels cromos del CF Reus i del Nàstic per a l'àlbum de Panini de LaLiga Genuine | LaLiga Genuine