Jonathan Pereira, castigat amb quatre partits de sanció

El davanter gallec del Nàstic es perdrà els pròxims quatre partits de lliga per la seva expulsió a Lleida. Li va dir “eres un cabrón” a l’àrbitre assistent
Jonathan Pereira es perdrà tot el mes d'octubre | Joan Alfons López

El Nàstic no podrà comptar amb Jonathan Pereira fins al mes de novembre. El davanter grana ha estat castigat pel Comitè de Competició de la Real Federación Española de Fútbol amb quatre partits de sanció després de l’expulsió al camp del Lleida Esportiu, produïda en el minut 37 de la primera meitat. Pereira, que segons l’acta arbitral del col·legiat Iván Caparrós Hernández va dirigir-se a un dels seus assistents dient-li «eres un cabrón», es perdrà tots els partits del mes d’octubre després de veure com se li aplica l’article 94 del Código Disciplinario de la RFEF.

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

El menor dels càstigs

L’article 94 del codi disciplinari, sota el títol «Insults, ofenses verbals i actituds injurioses», es defineix a ell mateix com «insultar, ofendre o dirigir-se en terminis o actituds injurioses a l’àrbitre principal, assistents, quart àrbitre, directius o autoritats esportives, excepte que constitueixi falta més greu, se sancionarà amb suspensió de quatre a dotze partits». Per tant, els quatre partits de sanció és el castic mínim per a un Jonathan Pereira que es perdrà el Nàstic-Castelló de diumenge a les 12.00 hores i els partits al camp del València Mestalla (12 d’octubre), la visita de La Nucía a Tarragona (20 d’octubre) i el matx al camp de l’Olot (27 d’octubre).

Caldrà esperar al partit entre el Nàstic i l’Espanyol B, previst pel diumenge 3 de novembre, per veure com Jonathan Pereira té novament opcions de vestir-se de curt.

"⚽ Bernabé Barragán, contundent: «Si avui es dubta de Bartolo és que no hi ha projecte»" "⚽ El Nàstic acaba la campanya de captació d'abonats conservant el 80% dels carnets"