El Nàstic Genuine, en acció

Valoració positiva del Nàstic Genuine al MIC Integra

El conjunt nastiquer acaba vuitè en el torneig, aconseguint el millor resultat en els darrers tres anys. Els de Rafel Magrinyà segueixen gaudint del futbol més integrant

Nova experiència positiva del Nàstic Genuine. Després de formar part de la tercera fase de la Liga Genuine a la Ciudad Deportiva Fundación Rayo Vallecano a princips d'aquest mes d'abril, l’equip que dirigeix Rafel Magrinyà ha fet front a la disputa del MIC Integra, torneig que es va celebrar aquest divendres a la localitat gironina de Vidreres amb les instal·lacions esportives municipals com a centre neuràlgic. Els grana, que formaven part del quart grup de sis juntament amb el CA La Garrotxa i el Club CAR AEC Manlleu, han acabat la competició en la vuitena plaça final d’entre els 21 equips participants, sent el millor resultat dels nastiquers en els darrers tres anys de competició. El MIC Integra, competició dedicada als jugadors amb diferents discapacitats intel·lectuals, forma part d'un dels tornejos internacionals de futbol base més importants del món.

 

Valoració positiva

Tot i que el més important en els partits del Nàstic Genuine no són els resultats, el conjunt grana extreu una valoració positiva després de viure la tercera participació seguida en el MIC Integra. Els tarragonins van disputar tres partits durant l'esdeveniment: dos al matí i un a la tarda. Els encontres matinals van acabar amb un empat contra La Garrotxa (1-1) i un triomf davant el Manlleu (4-0) mentre que a la tarda es va perdre contra l’Europa (3-0). La versió Integra del MIC es disputava únicament durant la jornada de divendres i l’Espanyol va acabar proclamant-se campió per tercer cop en els darrers quatre anys.

 

Els pericos van imposar-se per 2 a 1 al Units Terres de l’Ebre i van recuperar el títol que havien aconseguit l’any 2016 i 2017. Quim Torra, President de la Generalitat de Catalunya, va ser una de les cares més visibles present durant la competició. Amb aquesta vuitena posició, el Nàstic Genuine finalitza una competició més i segueix ampliant la seva experiència sobre la gespa a l'espera de competir en la darrera fase de LaLiga Genuine.


Comentaris