CRÒNICA

El Nàstic guanya al Fuenlabrada i continua enganxat a l'ascens directe

Els grana s'imposen per la mínima al conjunt madrileny i continuen pressionant per assaltar la primera posició. Jardí, autor del solitari gol del triomf

Jaume Jardí celebra el gol del triomf el dia del seu 22è aniversari
Jaume Jardí celebra el gol del triomf el dia del seu 22è aniversari | @NasticTarragona
07 d'abril del 2024
Actualitzat a les 18:39h

El Nàstic s'ha imposat per la mínima (1-0) al CF Fuenlabrada amb un gol de Jaume Jardí en el minut 32 de la primera meitat. Els tarragonins, que estan obligats a no fallar si no volen dir adeu a les opcions d'ascens directe, no han fallat davant els madrilenys. Tot i que l'encontre ha estat força gris i no s'ha vist la millor imatge dels homes dirigits per Dani Vidal, els tres punts es queden al Nou Estadi Costa Daurada quan queden set jornades per al final de la lliga regular.

Jardí, aniversari amb diana

Jaume Jardí, que avui celebra el seu 22è aniversari, no ha pogut fer-se un millor regal que el del gol del triomf en una de les poques ocasions clares per cap dels dos equips. El Fuenlabrada, més serè en els primers encontres, generava neguit a l'àrea grana, però no concretava cap ocasió seriosa. El Nàstic, per la seva banda, veia com li anul·laven un gol de forma incomprensible en el minut 18.

Una centrada de cantonada s'enverinava i acabava al fons de la xarxa visitant. L'àrbitre no ha donat validesa a la diana per una suposada falta en atac quan realment el defensor visitant estava cometent penal sobre Gorostidi. Afortunadament, aquesta acció ha quedat en una anècdota perquè Jardí ha anotat el gol del triomf en el minut 32. Una centrada tancada del reusenc no era rematada per ningú, el porter Belman ha fet vista i la pilota s'ha endinsat a la porteria després de tocar el pal dret.

I des d'aquesta diana al final del partit només s'ha generat una ocasió molt clara, a favor del Fuenlabrada. Alberto Varo, en el minut 92, executava una intervenció brillant després d'una rematada de Benítez. L'acció salvadora de Varo no podia faltar en un encontre gris on el Nàstic ha fet el just i necessari per endur-se un triomf que deixa l'equip a la tercera posició amb 57 punts. La pròxima cita serà diumenge vinent a les 16.00 hores visitant el camp del Tarazona.

FITXA TÈCNICA

Gimnàstic

Varo, Pol, Nacho, Trigueros, Oriol, Montalvo, Gorostidi (Andy 46'), Borja, Jardí (Mario 73' (Recio 90'), M. Fernández (Mula 59') i Godoy (P. Fernández 46')

Fuenlabrada

Belman, Duran, Sotillos, Lama, Raúl, Cristóbal, Barbosa (William 65'), Alba (Vigaray 77'), Benito (Ilies 65'), Galindo i Benítez

Gols

1-0 / Jardí (32')

Targetes grogues

Per als locals Gorostidi (34') i Pol (79') i per als visitants Alba (16') i Benítez (27')