CRÒNICA

El Nàstic perd a Tarazona i s'allunya a set punts de l'ascens directe

Els tarragonins mostren una de les pitjors imatges de la temporada en un duel on no gaudeixen de cap ocasió seriosa de gol. L'ascens directe s'allunya a més de dos partits

El grana Jaume Jardí al costat d'Amoah, jugador del Tarazona
El grana Jaume Jardí al costat d'Amoah, jugador del Tarazona | @SDTarazona
14 d'abril del 2024
Actualitzat a les 19:11h

El Nàstic ha perdut per la mínima (1-0) al camp del Tarazona i veu com l'ascens directe està més lluny que la sisena plaça, la primera que no donaria accés a la promoció per pujar a Segona Divisió. Els tarragonins han quallat un encontre molt gris on no han generat un perill excessiu al rival ni quan anaven perdent. Segona derrota en quatre partits d'un equip que sembla despenjar-se de la lluita per l'ascens directe.

Ni jugant tres dies

Duel per oblidar, senzill d'explicar i d'entendre. El Nàstic vol oblidar ja el duel contra un Tarazona que ha estat superior, ha tingut ocasions de gol contra un equip on ha tornat a brillar el porter Alberto Varo. Només jugades aïllades que mai han anat entre pals han generat quelcom de perill a Carrasco, porter local. Pablo Fernández enviava alta una engaltada dins de l'àrea mentre que Jaume Jardí volia sorprendre des del mig del camp amb un llançament llunyà en el minut 42.

Quan s'esperava una reacció i millor imatge dels grana en el segon temps, Liberto anotava el gol de la victòria local després d'una centrada a l'àrea que el davanter local enviava al fons de la xarxa posant l'esfèric a prop de l'escaire esquerre de Varo. Era el minut 52 i es calia despertar i reaccionar. Malauradament per als interessos grana, no ha succeït ni una cosa ni l'altra.

Els canvis del tècnic Dani Vidal no provocaven l'efecte desitjat i el Nàstic torna cap a casa amb les mans buides i la sensació que la lluita per l'ascens directe s'ha escapat. Falten sis jornades per al final (18 punts per jugar) i la primera plaça que ocupa el Deportivo ja està a set. No és impossible però sí molt difícil i improbable tenint en compte el rendiment dels gallecs.

La pròxima cita grana serà diumenge vinent a les 12.00 hores contra un rival directe com el Celta Fortuna.

FITXA TÈCNICA
Tarazona

Carrasco, Emeterio, Trilles (Kortazar 91'), Keita, Cubillas, Gil (Areso 78'), Amoah, Mounir, Pedre, Guiu (Cano 78') i Liberto (Alonso 63')
Gimnàstic
Varo, Tirlea (Godoy 81'), Nacho, Trigueros, Oriol, Gorostidi, Montalvo (Mario 81'), Jardí, Mula (Escudero 59'), M. Fernández (Gorka 59') i P. Fernández
Gols
1-0 / Liberto (52')
Targetes grogues
Per als locals Cubillas (80'), Amoah (83') i Carrasco (90') i per als visitants Trigueros (16'), Nacho (85') i Godoy (93')