Escolta el Nàstic-Tenerife amb el Sempre Nàstic de Tarragona Ràdio

Escolta amb el Sempre Nàstic de Tarragona Ràdio a TarragonaDigital el partit dels grana contra el Tenerife dilluns a les 20.00 hores

El Nàstic juga dilluns 20 d'agost a les 20.00 hores al Nou Estadi contra el CD Tenerife, matx corresponent a la primera jornada de lliga. Com és habitual en les darreres temporades, el partit dels grana es podrà escoltar a TarragonaDigital amb el Sempre Nàstic de Tarragona Ràdio. A partir de les 19.00 hores, 60 minuts abans de l'inici de l'encontre, podreu escoltar tots els detalls de la prèvia del matx: alineacions, protagonistes, ambient i tot allò que succeeixi a la Budallera. La transmissió estarà formada per l'equip habitual del programa amb Jordi Blanch, Tere Ortega, Joan Alfons López, Pitu Iglesias, Biel Roquet i l'equip tècnic des dels estudis de Tarragona Ràdio.

Una temporada més, el Sempre Nàstic al peu del canó

El primer partit de la lliga 2018-2019 servirà per donar el tret de sortida a la 26a temporada del Sempre Nàstic a Tarragona Ràdio. El programa degà de l'actualitat nastiquera torna a l'acció per oferir els 42 partits de lliga viatjant a tots els racons de l'Estat per narrar una campanya llarga que anirà acompanyada, diàriament, d'un programa de 30 minuts entre dilluns i divendres, gaudint d'una hora de directe els dilluns per analitzar àmpliament a partir de les 14.00 hores la ressaca del cap de setmana.

A per un inici triomfal nou anys després

El Nàstic buscarà la victòria en el primer partit de LaLiga123 2018-2019 després de no aconseguir una alegria inicial en les darreres vuit temporades. El conjunt grana s'ha de remuntar a la campanya 2009-2010 per trobar el darrer cop on l'equip va començar el torneig sumant tres punts. Aleshores va ser al camp del Murcia un 30 d'agost quan els nastiquers es van imposar per 0 a 1 amb gol de Roberto. Ara, nou anys després, buscaran començar amb bon peu una lliga on els futbolistes entrenats per José Antonio Gordillo volen evitar el patiment de temporades anteriors. L'entitat del rival i el fet de no disposar encara de la plantilla definitiva fan que l'encontre agafi una dificultat especial. El Nàstic encara ha de donar sortida a diferents jugadors que actualment formen part de la plantilla i, d'altra banda, ha de tancar tres incorporacions més, xifra que podria augmentar si es produeix alguna sortida inesperada.

"Crònica Las Palmas-CF Reus (2-0): Un doblet de Rubén Castro amarga el debut ganxet" "Pobla i CF Reus B empaten els seus debuts a Tercera"